Holdbeskrivelser

Gratis prøvetime

I ØSVN Fitness har vi efterhånden mange forskellige tilbud til dig, til din familie og til dine venner/veninder. Nogle af holdene kender du måske, men andre kan være nye for dig. Du er MEGET VELKOMMEN til at troppe op til en gratis prøvetime – du giver blot instruktøren besked umiddelbart inden timens start.

Og ellers må du meget gerne kontakte os for afklaring af evt. spørgsmål, vi vil gå langt for at hjælpe dig til det rigtige valg. Bemærk, at vi selvsagt tager forbehold for fuldt bookede hold.

HUSK tilmelding sker under i menu'en under den enkelte afdeling, hvor der også logges ind.
Herunder kan du blot tjekke din medlemsstatus.