Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening

Holdbeskrivelser


Gratis prøvetime


I ØSVN Fitness har vi efterhånden mange forskellige tilbud til dig, til din familie og til dine venner/veninder. Nogle af holdene kender du måske, men andre kan være nye for dig. Du er MEGET VELKOMMEN til at troppe op til en gratis prøvetime – du giver blot instruktøren besked umiddelbart inden timens start.

Og ellers må du meget gerne kontakte os for afklaring af evt. spørgsmål, vi vil gå langt for at hjælpe dig til det rigtige valg. Bemærk, at vi selvsagt tager forbehold for fuldt bookede hold. 
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved