IDRÆTTER » Volleyball » Kids- og Teenvolley » Hvad sker der i løbet af sæsonen

Hvad sker der i løbet af sæsonen

I løbet af sæsonen er der forskellige arrangementer, som vi løbende vil invitere til.

• Til den sidste træning inden jul afholder vi juleafslutning, hvor forældre og søskende inviteres til at spille med, hvorefter der bydes på æbleskiver i cafeteriet.

• I forbindelse med hjemmestævner, hvor vi har vi behov for forældrenes hjælp til at få det hele til at køre, vil vi invitere til fællesspisning.
  • Til sæsonafslutning inviteres forældre og søskende igen til at spille med. Herefter spiser vi sammen i cafeteriet, hvor vi gør status over sæsonen, udnævner Årets spiller og siger tak for i år.

Kampe og turneringer:
  • Undervejs i sæsonen er spillerne med til stævner, hvor vi har behov for forældrenes hjælp til kørsel og som holdleder. Se under Stævner for Holdlederansvar
  • Sidst men ikke mindst er det en tradition at klubben deltager i et overnatningsstævne, oftest LM i Vejen i Marts måned, hvor spillere og trænere tager afsted en weekend og forsvarer klubbens farver i kampen om landsmesterskabet. Også her er der behov for forældreopbakning.

Der vil komme særskilte invitationer til kampe og turneringer

Annoncering om arrangementer flyttes til forsiden 26-03-2017

Annoncering om arrangementer flyttes til Kids og Teenvolley's forside.

Webansvarlig: Thomas Graugaard-Nielsen, osvnkids@gmail.com
Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening - Nørresø Allé 112, Vester Nebel, 6040 Egtved - CVR 50665011