IDRÆTTER » Volleyball » Damer 2. Division » Kampreferater
ASV Århus – ØSVN lørdag d. 5/12-2015 08-12-2015
I dag tog vi til Århus gl. stadionhal otte mand stærk: Lise, Diana, Mette, Tina, Line, Lærke, Marju og jeg. Kampgejsten var høj fra start, og vi var sultne efter endnu en sejr. I 1. sæt fulgtes vi til 15-15. Ved stillingen 16-15 opdagede dommerne, at ASV Århus’ libero spillede i et andet nummer end dét, der stod på computeren. Der var her en længere pause, hvor anfører, Diana, besluttede, at vi blot spillede videre uden at fratage ASV Århus sine point. Nummeret havde de nemlig skrevet korrekt på kampsedlen. Desværre måtte vi se os slået 25-20 i dette sæt. 

Vi var opsat på at spille 4 sæt og gik ind til 2. sæt med stor gejst. Desværre startede sættet langt fra som håbet, idet vi kom bagud 8-2. Vi tog en klog time-out og gik nu ind for at bevise, at vi kunne spille meget bedre. Det gjorde vi bestemt også. Kommunikationen i forsvaret blev væsentligt bedre, Marju kunne hæve på forsvarsboldene, og vi kom hermed til flere slag. Vi kæmpede for at indhente de tabte point, hvilket førte os til stillingen 23-23. Desværre tabte vi dog også 2. sæt. Denne gang 25-23.
I 3. sæt gik vi ind med en god tro på, at hvis vi ikke kom så langt bagud fra start, var sættet vores. Sættet endte dog 25-19.

Generelt var der mange gode elementer og lange bolde i kampen. Vi spillede med to faste centre, Lærke som libero og Marju som hæver. Med fire kanter havde vi derfor mulighed for udskiftning.

Alt i alt en kamp hvor vi gav modstand, men hvor vi også tydeligt kunne mærke en manglende kommunikation i forsvaret. Hermed et fokuspunkt til træning.

Næste gang vi møder ASV Århus er det på hjemmebane til sæsonens sidste kamp. Her kan vi se frem til kage som tak for Dianas forståelse for deres fejl med nummeret.
 
Fortuna Odense vs. ØSVN søndag d.5/11 2015. 08-11-2015

Ohhh ja ohhh ja ohhh………. We did it :o)

Endelig en forløsning, og en kamp i vores favør.

Torsdag stod den på kamp mod Fortuna Odense, og med vore sidste tætte kampe i bagagen, så var forventningen bare at vi skulle spille vores bedste spil, og få en god kamp.

Efter en lidt sen kampstart, kom vi endelig i gang efter kl. 21, og det er gældeligt at kunne fortælle at Jesper fra herreholdet igen assisterede os, sammen med Lise Lotte, som jo desværre fortsat er skadet efter sidste kamp. Og med hjælp fra Leon af opvarmning af Lærke (libero), var vi super klar.

Det blev igen et meget tæt 1. sæt hvor Fortune gik med sejren med stillingen 25-23. Men vi var klar, og med en hel fantastisk gejst og vilje på banen, kom vi stærkt igen i 2. sæt med en sejr på 25-19, og det gav os blod på tanden.

Med et godt servepres, kunne vi holde Fortunas farlige center ude af spillet, hvilket vi kunne udnytte til vores egen fordel, således det blev os der fik de gode angreb, som vi vandt, samt et rigtig godt forsvar – ja tingene fungerede bare.

3. og 4. sæt nappede vi også, med en fantastisk gejst på banen, som også var den der var med til at bære os hele vejen til sejr.

En fantastik opbakning fra bænken, hvor os på banen, nok var gode til at gøre det spændende – så hvis nogen har set Junior Voice, så tror jeg at Jesper mindede om Ella Marie´s far, hi hi…..

Ikke mindst skal alle de trofaste tilskuer have en stor ros, så super dejligt at I trodser sengetiden, og bliver og hepper på os – mange tak for det, på vegne af hele holdet.

 

Det var en ren fornøjelse at være med til denne kamp, og som anføre er jeg super stolt over at vi kan hive sådan en præstation op af hatten.

Kan kun sige at vi ER farlige, og de skal ikke tro vi er en ”walk-over”, når nogen skal møde os.

Ser frem til flere fantastiske kampe, og helt fantastisk godt gået ALLE SAMMEN.

Ingen nævnt ingen glemt – I gjorde det fantastisk alle sammen.

Stilling 3-1 (23-25, 25-19, 25-16, 25-23)

/Diana

Århus 1900 vs. ØSVN søndag d.1/11 2015. 02-11-2015

I denne weekend stod der igen volley på programmet, en skøn søndag formiddag.

Turen gik til Århus igen, hvor vi skulle møde Århus 1900.

Det var et talstærkt hold som stillede op med hele 8 piger, der så frem til en sejr.

Vi kom rigtig godt fra start, og trods nye pladser på banen, hvor jeg selv tog æren af at spille en center, vandt vi første sæt med et dejligt overskud og god gejst på banen.

Andet sæt var også et meget lige sæt, men her måtte Lise-Lotte desværre humpe ud af banen ved en stilling på 17:17, med en forstrækning/fiber i læggen, øv øv – håber ikke det er for slemt så du er klar igen på torsdag.

Ind kom Louise, som spillede diagonal resten af kampen, hvilket hun gjorde godt med nogle rigtig gode serve.

For første gang havde vi Anne Katrine med til kamp, og hun kom også rigtig godt i gang, med hendes hårdtslående højre.

Lærke, som spiller libero fik prøvet at skifte ud med næsten samtlige bagspiller, super fedt at have den mulighed, godt gået.

Marju fik også ”fodret” holdet godt i dag, hvor hun havde en bred vifte, hun kunne fordele hævningerne på, hvor hun til tider, måtte løbe godt pga. nogle mindre gode modtagninger, men det havde ikke den store påvirkning på hævningerne.

Tina og Line, styrede både i forsvaret, hvor der blev samlet mange bolde op, og ved nettet, hvor de med et super overblik , fik vundet bolde med smash og lop.

Men al den fight og god gejst bragte os desværre ikke til en sejr, vi måtte se os slået med sæt cifre: 25-20, 19-25, 23-25, 27-29, som igen viser at det var en meget tæt kamp.

Line vi takker for din dejlige kage :o)


Vi ses på torsdag piger, så håber vi at vi kan lokke en af herrespillerne til at hjælpe os det sidste stykke vej til sejren.
/Diana

 

Skovbakken vs. ØSVN lørdag d.17/10 2015. 21-10-2015
Så stod weekenden igen på en lille køre tur, som denne gang var til Skovbakken i Århus. 

Det var vist i 11. time at vi fik samlet et hold, så vi var nok til kamp start, så det var super dejligt da Charlotte og Anna meldte sig på banen, og vi dermed kunne stille 7 kampklare piger.

Pga. lidt ferie trafik mv. var vi ikke ligefrem i god tid, men det var ikke umiddelbart noget der skabte problemer J

Vi kan vist godt sige at det var en tæt kamp. Vi kom godt fra start, og fik stort set et forspring på 6-7 point i alle sæt, hvor Charlotte var den helt store server.

Det var desværre ikke nok til at holde dem på afstand, og selv om vi kæmpede alle mand, med 2 ”nye” centerspiller i truppen, fik de sneget sig stille og roligt ind på os, og var desværre også dem der fik den bedste udgang i hvert sæt.

Med sæt cifre på henholdsvis 22, 23 & 24 point, måtte vi desværre se os slået af Skovbakken.

Men op på hesten igen, vi har dem næste gang vi møder dem.

/Diana
Turen går til Ålborg. 04-10-2015
Igen i denne sæson må vi i kamp mod Ålborg.
Ålborg der sidste sæson lavede samme fejl som os og mistede alle deres point halvvejs i sæsonen. Ålborg er et godt hold som sidste sæson i 1 division var i top 3 og må derfor være et af kortene til at få en god sæson i 2. division.

Men vi tog et helt fantastisk hold afsted :-). Vi kunne på denne flotte solskins lørdag stille med 2 x hævere, 2 x libero, 2 x kantspillere og så hev vi lige polakken ud af gemmerne så vi trods alt have en udskifter i denne kamp (det kunne vi jo godt have brugt i sidste kamp) :-)

Vi vidst at det ville blive en svær kamp, men blev enige om at vi måtte kæmpe for det og give dem det vi nu kunne.
I 1. sæt vælger vi at spiller med "gammeldags" 2-hæver. Det fungere faktisk ok og vi har nogle rigtige gode dueller mod Ålborgpigerne. Dog er det ikke helt overraskende at det er Ålborg der snupper sættet 25-16.

2. sæt ryster vi posen. Marju ind som hæver, Louise (hæver) ud på diagonalen, Lise Lotte og Diana på hver deres kant, Emilia (polakken) på center sammen med undertegnede - kan man som libero gennem 2 sæsoner overhovedet finde ud af at være ved nettet igen? - og så på en center??
Svaret er ja! tillader mig at være lidt selvfed da jeg husker flere bolde der blev hapset i blokaden. Både fra centerangreb og kanten! Dvs jeg rent faktisk fik mig flyttet fra midten og ud til siden.. He he, ja jeg er ski også overrasket...  
Sættet ender 25-15, igen til Ålborg.. Men hey, hende den lille fede der normalt prøver lege libero tog flere blokader i dette sæt end hele sidste sæson så jeg smiler stadig. :-)

3 sæt er der ikke så meget at sige om. Det startede og så sluttede det hurtigt... :-)

Stor tak til polakken for at tage med til kamp selvom det kun er blevet til en enkelt træningsaften med os. (kælenavnet er selvfølgelig kærligt ment) <3
Thumps up til Louise der vred rundt på anklen sidste weekend med kæmpede sig gennem to sæt igen i denne - og endda uden at være helt på toppen.
Lærke viste at den overbelastede skulder gemte på en lille hemmelighed - et par super backspiks kom ud - du slår jo som en hammer!!
Diana kom med gode server og angreb på alt hvor der var mulighed for det.. keep going.
Lise Lotte lavede ET FINGERSLAG/EN HÆVNING. Den blev ikke dømt som dobbeltslag og hun hverkede forstuvede eller brækkede noget! he he
Marju, har stor respekt for at du kan spille med de rygproblemer du bøvler med - og du giver sgu ikke op og kæmper det bedste du har lært. FEDT.

Tak for kampen girls. Keep it up

/H
sæson 15/16 er igang 29-09-2015
Lørdag den 26. September spillede vi mod Holstebro på hjemmebane.
 
Det var en rigtig god kamp og alle spillede godt, både i forsvar og angreb. Vi spillede godt sammen og der var masser af lyd på. Det var meget dejligt og komme igang igen efter sommerferien. Jeg syntes alle tog godt imod mig da det var min allerførste 2. divisionskamp og jeg var måske lidt nervøs. Men det viste sig så at det var der ingen grund til, for vi vandt kampen 3-0 og det gik som sagt rigtig godt.
 
Dagens spiller blev Louise med 5 stemmer.
2. sejr i træk! 03-02-2015
Søndag den 2. februar mødte vi hjemme Skovbakken.
 
Med forholdsvis mange på tilskuerpladserne skulle vi gerne følge op på sidste uges sejr. Så selv om vi var et lidt anderledes hold, da nogle af de faste spillere var på ferie og et par skader har ramt holdet og træneren skulle arbejde, var vi meget opsat på at der skulle point på kontoen.
Lige fra start var vi meget fokuseret og satte Skovbakken under pres. Dette kunne lade sig gøre fordi vi havde et højt niveau på servemodtagningen og vores “lånehæver” Jeanette fordelte boldene godt, så blokaderne på den anden side havde svært ved at følge med.
Samtidig havde Camilla, Trine og Lise Lotte på skift et par meget gode serveserier, som gav os forholdsvis nemme point og derfor kunne vi igennem hele kampen, være et par skridt foran.
 
Dagens spillere blev Lise Lotte, som fik stor hjælp i hendes angreb af libero Helle, der hele tiden var skarp på hvor hullerne var på den anden side, så det var bare at slå/loppe bolden hen hvor Helle sagde der var hul  - Tak Helle!! Smilende ansigt med smilende øjne
 
Stor tak til Klaus og Line på bænken, der begge kom med gode input og stor tak til alle på lægterne, for den store opbakning.

/Lise Lotte
Nyt år, nye tendenser?? 24-01-2015
Så de sidste to kampe er ikke tilgængelige for jer at læse om :-), men kan da fortælle at kampen d. 14-12 mod Bedsted desværre blev tabt 1-3. Kampen d. 11-1 i Aalborg blev tabte 3-0 mod et rigtig godt spillende Aalborg hold. Der jo desværre er endt i bunden af tabellen da de (ligesom os) blev taberdømt i flere kampe.

Den. 17-1 gik turen til ASV til en "tidlig" kamp kl 10.00.
Uh det var ikke rart med tidlig start hjemmefra, men mon ikke vi nok skulle vågne op i en småkold hal....? Hallen var bare ikke småkold, men derimod ret varm. Så det var ikke det der fik os rystet igang. Men hallen som kaster lyden/larm rundt igen og igen fik os til at vågne op. :-)
Første sæt var en god omgang volley. Ikke mange fejl fra vores side og godt stabilt spil. Vi vinder det ret sikkert 25-19. Nææh hvor dejligt...
Men så var det ligesom om vi tænkte det måtte være nok med et sæt og det er først halvvejs i 2 sæt vi rigtig spille bold igen. Vi har mange fejl og giver derfor pointene til ASV. Vi kommer dog lidt igen til sidst og får lavet hullet lidt mindre. Sættet ender 25-21 til ASV.
Hmmm.. 
Desværre minder 3 og 4 sæt meget om hinanden. Vi fortsætter med at lave fejl, og får ikke presset ASV til at gøre det samme.
Sættene ender 25-19 og 25-18 i favør til ASV.
Øv øv havde personligt håbet på vi kunne have presset dem noget mere, og vi viste dem jo også i første sæt at vi kunne, men ja.. Det blev ikke denne gang.

Dagens spiller blev Helle :-)
Godt kæmpe til Marju der kæmpede sig gennem 3½ sæt med rygsmerter.
Thumps up til Zuzana der kom i på hæverpladsen og gjorde det godt!
Mandag aften i Ikast 04-12-2014

Det sørme, det sandt, december.....
Og vi startede da lige ud med at køre til Ikast til en lidt sen mandags kamp.

Ikast er et ungt hold, men dermed ikke sagt de ikke kan spille volley. For det kan de. Blandt andet en rigtig god hæver der kunne rammer et par lange piger på centeren. og kanterne kunne da også slå. Men vi var klar på alle pladser og med det største overskud, så kom der både gode server samt rigtig fine angreb. Gejst og stemning samt god lyd i duellerne gav både første og andet sæt til ØSVN.
 

Men som altid skal vi gøre det lidt svært for os selv. Så i stedet for at snuppe tredje sæt og lukke kampen, for at komme tidligt hjem i seng vælger vi at smide både tredje og fjerde sæt til Ikast. En blanding af personlige fejl og igen nogle ustabile modtagninger gav Ikast overtaget.

Men nu vi var kommet så lalgt så kom viljen på sin plads i 5. sæt. Intet mindre end en sejr skulle der til - og det kom der. En god start bragte os foran og der blev vi heldigvis til vi ramte de 15 point. JA TAK... vi kom igen og fik tingene til at virke igen efter et midlertidigt stop. Gode server, angreb i hullerne stabilt forsvar. Det er det der skal til.
Sæt cifre 22-25, 19-25, 25-16, 25-11, 9-15

Igen blev det Pia der blev kampens spiller. Hep hep.
Tak til Klaus der tog med og styrede slagets gang på sidelinien. Beklager hvis der det medføre et par grå hår, ved det også var en hård kamp for dig :-)

En tur til Ry 01-12-2014
Lørdag den 29 november gik turen til Ry.
For nogle var holdet fyldt med kendte ansigter fra tidligere klubber og ligende. Bland andet en venstre hånd på centeren  der sammen med resten af holdet var en rutineret flok.

Første og andet sæt er egentlig meget lig hinanden hvor holdene følges ad meget af vejen. Der er rigtige gode dueller og der bliver kæmpet, og hentet nogle "vilde" bolde. Desværre er det ikke helt nok og begge sæt tager Ry med henholdsvis 19 og 21 til ØSN.

Som i tidligere kampe er det med ryggen mod muren nu og 3 sæt skal ligesom vindes for der er 4 og 5. Men ak ak ak... sådan skulle det ikke vise sig at gå.
Hjulene hoppe helt af, og pludselig kan vi slet ikke modtage. inden vi har set os om står der 13-3 til Ry og vi bliver desværre ikke holdet der lige kom med det store comeback. Sættet ender 25-8!!! ARGH... 
Et meget fustrende sæt at slutte med da vi slet ikke kunne komme ud af det mørke vi befandt os i. Og med et hold som Ry, der ja var rutineret med slet ikke havde samme slagkraft som vi tidligere har set i tuneringen skulle vi som minimun have haft point med hjem. Men ja, det skete ikke.

Dog lader vi os ikke slå ud og er klar til at tage en lidt sen kamp mod Ikast mandag aften... spændende hvad denne bringer... Kryds fingre derude, nu må det snart gå vores vej.

PS. dagens spiller blev Pia der leverede en stabil indsats både i forsvar og ved net, men nogle gode angreb. Thumbs up :-)
Hårdtslående Randers Novo 26-11-2014
Lørdag den 22 nov. gik turen til Randers.
Efter en lille kampfri-pause på 14 dage, et spillermøde samt en mindre detalje så som ikke indløst spillerlicens gjorde os taberdømt i vores ellers to vundne kampe, håbede vi at denne kamp i Randers kunne lune på en ellers blæsende dag.
Allerede under opvarmning viser de unge Novo spillere stor slagkarft, bland andet fra deres to center-spillere der godt kunne ramme bolden. Om det er dette der er med til at kyse os i første sæt skal jeg ikke kunne sige, men i hvert fald kommer vi pænt dårligt fra start.
Line (dagens coach) gjorde hvad hun kunne med et par timeouts og vi prøvede at flytte focus væk fra det MEGET hurtige spil der foregik på den anden side af nettet. Dette blev også kun hurtigere af en dommere der fløjtede til serv med det samme bolden nermest af afgjort...! pænt fustrende....
I andet sæt får vi overtaget og får pillet speeden ud af Novo. Med stabilt spil minimerer vi vores fejl fra 1 sæt, og i stedet bliver det Novo der laver dem. Dejligt.
Med et herrehold på lægterne til at heppe får vi hevet sejren hjem.
Vi snakker om at holde vores spil i gang og ikke stresse over dommeren (der tydeligvis ikke kan lide os), og stadig holde gejsten. Desværre "spiller" det hele ikke rigtig og vi bliver overhalet indenom...
Også i 4 sæt falder det lidt fra hinanden. Men vi holder vores aftaler og spiller nogle rigtig gode dueller. Bare ikke nok, for Novo løber af med sejren. 3-1.
25-11, 19-25, 25-8, 25-15.

Vi giver thumbs up til herreholdet for at blive og heppe. Måske dette ikke ligefrem hjalp på dommeres humør da vi endte med at få 2 gule kort! Men ja, så har vi prøvet det...
Dagens stemmer var godt spredte, men det var Zuzanna der løb med sejren med 3 stemmer.
Og så tak til Line der ville tage med og styre slagets gang fra sidelinien. :-)
1, 2 - stime?? 08-11-2014
Tja denne er det desværre ikke med samme gode følelse i kroppen der gåes til tasterne..

I torsdags blev det til sejr nummer 2 mod holdet fra Esbjerg. Og man kunne jo ha' håbet på disse to sejre ville føre til nummer 3 i dagens kamp mod taltentholdet.
Men der kom andre boller på suppen.
Første sær kørte det bare derud af, og gode server gjorde at sættet blev vundet meget sikkert. Dog var det ikke den opskrift der blev spillet videre med i 2 sæt og 3.
De unge spillere på den anden sids af nettet kunne jo ikke skjule at de godt vidste hvad det drejede sig om og da vi ikke fik dem presset nok bed de fra sig. Både 2,3 og 4 sæt gik til talentholdet.
De spiller et flot grundspil og der må vi jo desværre indrømme at os gamle tosser ikke bevæger os nok.. Der er ikke så meget at sige.
Vi svinger helt vildt i dagens kamp. Det går rigtig godt når vi vinder boldene og humøret er højr, men dette daler lige så hurtigt når pointene går til modstanderen.

Op på hesten allesammen og så må vi tilbage til tegnebordet/træningsbanen. Der er mange ting der skal arbejdes med.
Så skete det endelig!!! :-) 02-11-2014
Jubiii. Så kom holdets første sejr i 1. division endelig i hus. OG DET VAR DEJLIGT..!!

Dagens kamp skulle spilles i Vejlby Risskov Hallen mod Skovbakken. Vi mødte også Skovbakken sidste år i 2. div. men det var ikke helt det samme hold der stod på banen under dagens kamp. Sidste møde var en god tæt affære så vi håbede på at det også i dag skulle være en god kamp, men forhåbentlig til vores fordel. :)

Vi komme rigtig godt fra start og sætter hurtigt de første point på kontoen. De fortsætter med at strømme ind og vi spiller noget overbevisende spil der medføre nogle billige point på Skovbakkens fejl. Sættet ender 15-25 i ØSVN favør. Så dejligt at få første sæt i hus, med godt spil og gode server.

Så er det jo man skal holde ved og fortsætte spillet, men som så mange gange før (både for os, men også andre hold) at sådan går det desværre ikke helt. Vi kommer bagud og skal arbejde os tilbage i sættet. Vi er lige 2 point efter Skovbakken det meste af sættet og det er også dem der fører da vi kommer til 25. øv øv (25-22)

Nåh, vi er ski ikke kommet for hyggens skyld (også det, men ikke KUN det). -Vi VIL vinde, og det skal vises på banen. 3 sæt bølger frem og tilbage og hele sættet følges holdene ad. Servefejlene dukker nu også op på vores side, men alligevel holder vi presset på alle andre pladser. I dette sæt er det os der kommer først til de 25. Sættet ender 22-25. 

Uh ja, vi er tæt på nu og kan selv afgøre det hele. Men men men... ja- du har ret, sådan gik det ikke. Der sker flere personlige fejl og selvom vi starter godt ud med en føring på 7-1. Så gør en række server stillingen helt lige igen. 8-8. Argh.... Flere situationer med lidt panik og mærkelige dueller sender Skovbakken et par point foran igen. Og tilsidst i sættet giver aller deres angreb point... øv øv igen... 

Vi må selv få denne kamp lukket, og sejren - ja, den SKAL til ØSVN... Og det kom den..! I 5 sæt følges vi til 5-5. Men vi er først ved 10 og igen til 15. (sættet ender 8-15, så den del gav måske sig selv :) ). Skovbakken fik ikke et ben til jorden mod gode server og stabilt spil. 
Victory taste good! I like, more please...

Herfra lyder der tak for god kamp og gejst i dag. Satser på torsdagens kamp mod VK Esbjerg kan give flere point til stillingen.
/H
Sæsonens tredje kamp blev spillet i en sauna i Århus. 26-10-2014
Efter første kamp, som ingen husker hvordan gik, blev der spillet en meget bedre kamp to mod holdet fra ASV. Her blev det til sejr i et sæt og det var marginalerne der gjorde at det ikke blev bedst af 5sæt.
Kampen i saunaen mod nogle umiddelbart yngre piger fra Lyseng viste sig desværre ikke fra sin bedste side – slutresultatet viser i hvert fald ikke den tætte kamp der var på banen.
Der var rigtig god fight, gode lange dueller (der desværre ikke alle sammen blev vundne), og momentvis fantastisk vindervilje.
Dog er det ikke helt lykkedes os at være 110% klar til sejr fra første dommerfløjt. Og når vi først begynder at ville vinde halvvejs i sættene – ja så bliver det svært… Vil dog sige at den dag vi alle spiller vinder-volley på samme tid, bliver det godt! :) Med dette menes at pt skiftes vi lidt til at spille godt. Og det er desværre ikke helt nok i 1.div.
 
Dagens optur: Vi fik indviet vores nye spilletøj – fedt fedt fedt
Dagens nedtur: Vi fik ikke en sejr med hjem
Dagens overraskelse: Jeg er åbenbart ½meter højere i Lyseng end her hjemme (?)
Dagens serv: Tinas netruller der dansede på kanten og valgte at rulle den rigtige vej (for os) :)
Dagens kæberasler: Den fik Tina (onde onde Lyseng-pige)
Dagens kage: TINA havde bagt – mums
Dagens spiller: (Kunne godt ha’ været Tina, men det blev) DIANA! Hep hep
 
Overstående tanker og udtagelser står undertegnede helt og holdent inde for
/Helle
(klager kan ske mellem 16.00-16.05) ;)
Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening - Nørresø Allé 112, Vester Nebel, 6040 Egtved - CVR 50665011