IDRÆTTER » Volleyball » Kids- og Teenvolley » Stævner

Kids- og Teenstævner

Stævnedatoer og køreplan

Det er til stævner, spillerne for alvor oplever det sjove i spillet!

Her vil blive opdateret, når vi kender dato og tidspunkter for de enkelte stævner.

Meld afbud sådan

Mail dine afbud til osvnkids@gmail.com

Generel info vedr. stævner

• Det er frivilligt om man vil deltage i stævner, men det er her at spillerne for alvor mærker det sjove i spillet samt sammenholdet spillerne i mellem.
  • Som udgangspunkt er alle spillere tilmeldt til alle stævner (undtagen LM)
  • Der er typisk 6 stævner i løbet af sæsonen, og spillerne vil få særskilt invitation til hvert stævne
  • Stævnerne (bortset fra LM) er gratis
  • Framelding skal ske inden fristen for det enkelte stævne
  • Når man er tilmeldt er det vigtigt at man møder op, da holdene tilmeldes og fordeles baseret på antal spillere
  • Stævnerne afholdes i sportshaller i Syddanmark i en radius af 50-80 km fra vores egen hal
  • Der er altid en træner med fra klubben
  • Der er som regel fælleskørsel til stævnerne og spillerne (læs Forældre) vil i løbet af sæsonen blive tildelt en kørsel, som det er deres ansvar at bytte, hvis man ikke kan. Denne forældre kommer samtidig til at fungere som holdleder for det enkelte hold.
  • Holdlederansvaret består i at holde styr på spilletider for holdet, at spillerne er klar til kamp, sørge for at børnene for spist og drukket mellem kanpene, hjælpe spillerne (til og med level 2) med at dømme. Forældrene er derfor velkomne til at komme til træning for at lære reglerne at kende. Vi udleverer også et sæt spilleregler til holdleder på stævnedagen.
  • Starttid fra Hallen er som regel mellem 8 og 9, og sluttid er typisk kl 13 (for level 0-2) og kl 16 (level 3 og op)
  • Er der ikke biler og holdledere nok til stævner er vi nødsaget til at aflyse
  • Sidste træning inden stævnet informerer vi om stævnet og I får en stævneseddel, så I ved helt præcist, hvad I skal og hvornår, samt hvilke trænere og forældre, der er holdledere

Hilsen trænerne!