IDRÆTTER » På standby » Tennis
Så er der igen en bane klar ... 21-04-2012
Med hjælp fra frivillige (især tak til Brian NC) er tennisbanen igen klar til brug. En stort tak skal lyde fra tennisafdelingen i ØSVN IF.

Tilmeldingen sker her på hjemmesiden, ved at klikke ind på "tilmelding". Når du har tilmeldt dig, vil du i løbet af kort tid blive kontaktet for at få tildelt "dit reservationsnr.", for på den måde at være sikret spilletid.

Nøgle til tennisbanen sker fortsat ved at henvende sig til Gustav i Klubhuset, der - mod et depositum på 100 kr. - vil udlevere disse (sørg for at betale kontingent ... hvad skal du med en nøgle uden at have mulighed for at spille på banen?)

Du skal selv sørge for tennisketche og tennisbolde - og SELVFØLGELIG efterlade banen i samme stand, som da du kom.

Vi glæder os til at se dig!

GOD FORNØJELSE
Faciliteter 10-11-2012
Tennisafdeling råder over en enkelt bane ved sportsanlægget i Vester Nebel. Banen er foreningens egne.

Da tennisafdelingen ikke modtager støtte fra Kolding Kommune, er forårsklargøring af banen noget der udføres af medlemmerne selv.
Til gengæld er der et lavt kontingent, hvor du kan komme så ofte du har lyst - blot du husker at få dig tilmeldt ...
Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening - Nørresø Allé 112, Vester Nebel, 6040 Egtved - CVR 50665011