IDRÆTTER » Golf » Golf_old » Forside golf
Velkommen på grønsværen

Golfklubben i Øster Starup er økonomisk en afdeling under ØSVN Idrætsforening. Golfbanen ligger på et areal umiddelbart ved idrætshallen i Øster Starup.
Banen blev anlagt i 1999, og nu en rigtig flot golfbane med 9 udslagssteder (tee-steder), sandbunkers, tuer, bevoksninger og arealer med rough.

Daglig klipning af græsarealer, herunder fairways, tuer og greens samt periodevis vedligehold og renovering klares på frivillig og ulønnet basis af et udvalg samt et hjælpehold.

Nyanskaffelser og maskinpleje klarer klubben af egne midler, hidrørende fra kontingentindbetalinger alene.

I 2008 fik klubben nyt klubhus samt materieldepot. Klubhuset anvendes til socialt samvær under og efter match. - Det, som populært kaldes det 19. hul.

I klubhuset er der opslagstavle med 'lokale golfregler', resultatlister, matchopslag, medlemslister, 'hole-in-ones', ligesom der findes score-kort og andet grej for spillerne.

I 2015 har klubben anskaffet en ny græsklipper til baneanlæggets friserede arealer samt arealer med langt græs langs fairways.

Alle hullerne er forholdsvis korte – mellem ca. 60 meter og ca. 180 meter. Det vil sige at spillerne på de fleste huller kan slå bolden fra tee-stedet og på green i første slag. De dygtigste spillere kan gå en match på 18 huller på under 60 slag.

Klubben har et nogenlunde stabilt medlemsantal på mellem 40 og 50, og årskontingent er kun kr. 750.

Nye medlemmer er meget velkomne.
Der kan aftales gratis prøvemedlemsskab samt gratis golfundervisning.
Kontakt een af udvalgsmedlemmerne.
Se telefonliste andetsteds.

Jun. 2015
Præmietagere ved klubmesterskabet 2014
Klubmesterskab 2015 31-08-2014

Klubmester Damer: Elisa Andersen
Klubmester Herrer : Finn Ballisager

Regulering af handicaps 2016 20-02-2012
Følgende regler for regulering af handicaps gælder fra 1. april 2016:

Alle spillere starter den nye sæson med sidste års handicap tillagt 2 slag (point).

Nye medlemmer bliver tildelt 36 slag (point).

Regulering af spillerhandicap sker ved deltagelse i 18-hullers match, som spilles efter Stableford-reglerne.
Ved regulering i 27 hullers-match tæller kun de første 18 huller.

Spillere med handicap 10 eller derunder rykker ½ point ned pr. opnået point over 36. Og rykker½ point op når matchresultatet er under 30 point.

Spillere med handicap over 10 rykker 1 point ned pr. opnået point over 36, men kan ikke rykke op.

/Golfudvalget, 2016
Facebookside 28-01-2016
Klik ind på vor Facebookside: ØSVN-IF GOLFKLUB
Deltag i medlemmernes debat og se på de mange billeder der er lagt ind.
Kalender
Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening - Nørresø Allé 112, Vester Nebel, 6040 Egtved - CVR 50665011