Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Gymnastik » Årsberetning » 2012

2012


Årsberetning 2011/2012 for ØSVNgymnastik:

14. september 2012

Med stor sandsynlighed for at gentage mig selv fra sidste år, vil jeg gerne slå fast, at det er med dyb respekt for de mange frivillige hænder, der er at finde i ØSVNgymnastik, at jeg ser tilbage på den forgangne sæson. Igen et år, hvor jeg håber, at også gymnaster og forældre oplever det sammenhold, fællesskab og høje energiniveau, som jeg synes kendetegner ØSVNgymnastik.

Gymnastikudvalget består pt. af 9 personer, som koordinerer arbejdsopgaverne i løbet af sæsonen med henblik på, at kunne skabe endnu bedre rammer - også for instruktørerne. Det er fantastisk at være en del af et udvalg, hvor opgaverne løses af de mest ”kvalificerede”, og hvor jeg oplever, at frivilligt arbejde er sjovt og inspirerende. Vi har fortsat en afdeling, som gerne vil det hele – og lidt mere til. Derfor er der konstant gang i hjulene med rum og plads for kreativiteten, udviklingen og nye idéer.
 
Mere end 500 aktive gymnaster mellem 7 måneder og 75 år har i den forgangne sæson ugentligt besøgt vores tilbud. Det er mange, RIGTIG MANGE medlemmer, og stiller store krav til vores instruktører om at kunne tilbyde udfordringer til alle og have overblik og overskud. Krav som vi i gymnastikudvalget finder som værende nødvendige at opfylde, såfremt vi fortsat ønsker at være i udvikling – og krav som vi i gymnastikudvalget er stolte over, at kunne sætte flueben ved, da vi tror på, at vores 82 kvalificerede instruktører og hjælpeinstruktører kan udfordre alle vores gymnaster på det niveau, de er på.

Derfor vil jeg igen i år gerne fremhæve ordene ANERKENDELSE og RESPEKT. Det vil ikke være muligt at tilbyde en så bred vifte af tilbud til vores mange gymnaster, såfremt vi ikke havde vores frivillige instruktører. Frivillige og engagerede står de uge efter uge klar til at møde gymnasterne lige netop dér, hvor gymnasterne befinder sig.

Igen i år har ØSVNgymnastik succesfuldt opstartet med nye tiltag, hvor flere medlemmer end forventet har taget imod tilbuddene. Strukturen er blevet ændret for de ældste af vores børnehold, således at der er blevet plads til vores Ynglingehold… Igen i år kan vi smile tilfreds over, at der på samtlige hold i den grad har været fuldt hus til alle træninger.

I den kommende sæson har vi igen formået at udvide viften af tilbud. Der blev for flere år siden sået frø om at satse mere på rytmegymnastikken, hvilket nu har vokset sig stort og prøves af. Derfor er der rytmehold allerede fra og med 1. klasse. Endvidere har der også været sået et frø for at kunne tilbyde gymnastik for øvede gymnaster fra 30+. Dette er også blevet søsat med vores mixhold m/k. Et enkelt hold er flyttet til ØSVNHallen - en udfordring som vi med stor entusiasme kaster os over. Sidst men bestemt ikke mindst har en bragende succes for vores ynglingehold medført en henvendelse fra DGI Sydøstjylland, om et samarbejde mellem os og Landsdelen om et Ynglingehold.

”TAK” er kun et fattigt ord – og alligevel vil jeg benytte ordet og sige tak til gymnastikafdelingen for en stor og anerkendende indsats, der gør det sjovt, udviklende og muligt at drive en gymnastikafdeling som vores.
 
Vi har på nuværende tidspunkt 86 frivillige instruktører og hjælpere i vores afdeling, hvilket er helt fantastisk. Det er i den grad også nødvendigt, hvis vi skal holde fast i den gode udvikling. Der skal derfor også lyde en stor tak til alle, der yder en indsats.
 
Jeg vil også gerne sige tak for et godt samarbejde med Vester Nebel Skole, Øster Starup Skole og Ågård Efterskole. Hvis ikke vi havde muligheden for at benytte faciliteterne på disse skoler, ville vi være stillet overfor endnu større udfordringer i ØSVNgymnastik.
 
Lene Struck Borum
Udvalgsformand i ØSVNgymnastik
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved