Velkommen til Volleyball i ØSVN.

Vi tilbyder volleyball træning til både voksne og børn og i alle niveauer.
Vi har en flok fantastiske trænere som giver alt hvad de har for at netop du, kan få det meste ud af din træning.

Du kan surfe rundt på hjemmesiden og læse om de forskellige hold, finde information omkring træningstider eller bare melde dig til med det samme laugh

Hold Tilmelding

Følg med på vores facebook sider for de forskellige hold. Her vil vi vise og skrive om det der sker i klubben,
både sportsligt og socialt.:

Vi forlænger sæsonen

Kids- og Teen starter træning op igen fra torsdag den 22. april 2021
Ungdom starter træning op igen fra mandag den 26. april 2021
Motion/mix forventet opstart fra mandag den 10. maj 2021.

Følg med på facebook for de seneste opdateringer

For mere info omkring træningstider og tilmelding her