Fitnesscenter

For at kunne benytte vores Fitnesscenter skal du:
- væer mindst 16 år
- være oprettet som medlem af foreningen
- have gennemført "Introduktion til Fitnesscentret" med en af vore instruktører (book gratis tid nedenfor)
- vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, hvilket p.t. betyder at du skal hvave gyldigt coronapas.
- overholde corona retningslinjer for brug af fitnesscenter (se nedenfor)

Kontakt / Spørgsmål vedr. Fitnesscenter - kontakt venligst:

Frank Wolff (efter kl. 16)
e-mail: frankwolff17.fw@gmail.com
mobil: +45 4231 4566

Rasmuss Strudsholm
e-mail: rs@sosu-syd.dk
mobil: +45 2463 4178

Corona retningslinger for brug af Fitnesscener:
- Du skal forevise gyldigt coronapas til den ansvarlige instruktør i Fitnesscenteret
- Bliv hjemme, hvis du har symptomer
- Klæd om hjemmefra og tag bad derhjemme
- Benyt mundbind/visir når du ankommer til og forlader fitnesscenteret/hallen
- Du skal ikke bruge mundbind/visir når du aktivt træner i centeret (besøgende, instruktører, frivillige og ansatte skal benytte mundbind/visir)
- Afsprit/vask dine hænder inden du går ind (der er spri og toiletter m. håndvaske ved indgangen til hallen)
- Hold 2 meters afstand – og vis hensyn
- Træn alene (ikke parvis eller i grupper)
- Desinficer udstyr før og efter hvert brug (materialer til dette udleveret i Fitnesscenteret)
- Host og nys i dit ærme eller albue, ikke dine hænder
- Undgå fysisk kontakt med andre

Introduktion til Fitnesscentret.
Vi arbejder hårdt på at kunne tilbyde introduktion til så mange som muligt - Derfor vil der løbende blive tilføjet nye tider - hold øje med siden.
Efter introduktionen vil du kunne tilmelde dig Fitnesscenter under menu'en "Tilmelding".

HUSK at du også til Introduktionen skal overholde retningslinjerne, det vil bl.a. sige at have gyldigt coronapas

Klik her for at booke en Introduktion til Fitnesscentret
(Kræver du først er oprettet, som medlem - se vejledning her på siden)

Åbningstider:
Alle ugens dage 05 - 23
(Husk gyldigt coronapas)

Priser pr. kvartal:
Fitnesscenter 475,-
Holdfitness 400,-
Hold + Fitnesscenter 575,-

OBS OBS OBS reducerede priser for den resterende del af 3. kvartal 2021 - se tilmeldingssiden