Fitnesscenter

For at kunne benytte vores Fitnesscenter skal du:
- være mindst 16 år
- være oprettet som medlem af foreningen
- have gennemført "Introduktion til Fitnesscentret" med en af vore instruktører (book gratis tid nedenfor)

Kontakt / Spørgsmål vedr. Fitnesscenter - kontakt venligst:

Frank Wolff (efter kl. 16)
e-mail: frankwolff17.fw@gmail.com
mobil: +45 4231 4566

Rasmus Strudsholm
e-mail: rs@sosu-syd.dk
mobil: +45 2463 4178

Introduktion til Fitnesscentret.
Vi arbejder hårdt på at kunne tilbyde introduktion til så mange som muligt - Derfor vil der løbende blive tilføjet nye tider - hold øje med siden.
Efter introduktionen vil du kunne tilmelde dig Fitnesscenter under: Tilmelding. Her finder du også information om kontingent og betaling

Klik her for at booke en Introduktion til Fitnesscentret
(Kræver du først er oprettet, som medlem - se vejledning her på siden)

Åbningstider:
Alle ugens dage 05 - 23

HUSK tilmelding sker under i menu'en under den enkelte afdeling, hvor der også logges ind.
Herunder kan du blot tjekke din medlemsstatus.