Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening
IDRÆTTER » Gymnastik » Holdbeskrivelse / tider
Holdoversigt / træningstider sæson 2022-2023

Alle hold starter op i uge 36, dvs fra mandag den 5. september 2022.

Tilmelding starter fra 1. september. Du kan prøve holdene gratis de første 2-3 gange, så du behøves ikke tilmelde dig før du/I ved om holdet er noget for dig/jer. 

 

Oversigten er med forbehold for ændringer. 

Kontaktperson på holdene se Udvalg 

Opdateret 29. august 2022.

Vigtig information til 4-5 årige i Vester Nebel om mandagen
Download oversigten herunder som PDF, så du kan printe den.
Træningstider ØSVN-IF Gymnastik 2022 - 2023 (0.1 Mb)

BØRNEHOLD

Holdbeskrivelser 

Kontaktperson til holdene – www.osvn-if.dk/Udvalg

Træningssted og instruktører

Far/Mor/Barn

10-23 mdr. 

Her er legen i centrum, og far eller mor er aktive og fungerer nærmest som ”redskaber” for barnet. Motorik, sanser og oplevelser er i centrum hele timen, hvor vi gennem tummel, leg og hygge gør barnet trygt ved at bruge og udfordre kroppen.

 (årgang 2021 og eventuelt 2022)

Øster Starup:

Frederik Raundahl og Ronja Engmose
Vester Nebel:

Kathrine Mamsen

Pernille Sloth

2-3 år 

Dreng- Pige med forældre

Leg og motorik er i centrum. Vi lærer både de små og store redskaber at kende, og udforsker i fællesskab hvad de kan bruges til. Fokus er på at styrke barnets motoriske udvikling - både gennem vild tummel og stille lege. Forældrene deltager i aktiviteterne og får også god motion. (årgang 2019 og 2020)

Øster Starup:

Iben Strudsholm

Vester Nebel:

Rikke Aarhus Wildenchild

4-5 år 

Dreng-Pige uden forældre

 

 

Fokus er leg, motorik og redskabsbanernes muligheder. Vi leger og brænder krudt af og har det sjovt på tværs af formåen og forskellige gymnastiske udfordringer. Træningerne er uden forældre, så det skal barnet kunne føle sig tryg ved. Der vil være flere forældrehjælpere eller hjælpeinstruktører ud over instruktørerne til at undervise og tage hånd om børnene.

(årgang 2017 og 2018)

Øster Starup:

Rie Frøjk

Vester Nebel:

Helene E. Ernst

Lene S. Borum

 

JUNIORHOLD

Holdbeskrivelse 

 

Træningssted og instruktører

Motorikholdet fra 8 år

Motorik fra 8 år er beregnet for de børn, som har brug for trygge rammer, ro og tid. Det kan der være mange grunde til - hvad der er vigtigst er, at der på dette hold er tid til at få skabt en god relation, tid til at få støtte og guidning, og kravene tilpasses det enkelte barn. Endvidere vil der max. være 10-12 på holdet.

Vester Nebel:

Lene S. Borum

Tina Thorsager Hansen

0.-1. kl. Spring

På dette alderstrin får børnene lidt større udfordringer, og fortræningen til de egentlige spring kommer i spil via leg og redskabsopbygninger. Glæden ved at bevæge sig og lære noget er i højsædet. 

Arbejder med: Generelt kropsbevidsthed via styrkeøvelser og lege både på og uden springredskaber. 

Springdeling til færdige spring: Håndstand, mølle, møllevending - rulle, salto fortræning, salto færdige spring - flik flak tilvænning, møllevending flik færdige spring 

Rytmisk gymnastik - Korte rytmiske sammenhæng til musik

Ågård Efterskole

Peter Androsof

Iben Strudsholm

2.-3. kl. Spring

På dette alderstrin får børnene lidt større udfordringer, og fortræningen til de egentlige spring kommer også her i spil via leg og redskabsopbygninger. Glæden ved at bevæge sig og lære noget er stadig i højsædet. 

Til træningerne arbejdes med både grundtræning og rytmisk gymnastik, med fokus på kropsbevidsthed og formåen, samt springudvikling: 

Håndstand, mølle, møllevending

Rulle, salto fortræning, salto færdige spring

Flik flak tilvænning, møllevending flik færdige spring

Rondat flik færdig spring

Rondat flik baglæns salto tilvænning

Rytmisk Gymnastik;

Korte rytmiske sammensætninger til musik

Bevægelse i lokalet – med rum og retningsforståelse

Gruppe-, parvis og individuelle rytmiske udfordringer. 

Ågård Efterskole

Majbritt Pedersen

Hans L. Højer

3.-5. kl Rytmisk Gymnastik

På dette rytmehold arbejder vi med gymnastik gennem rytmiske serier og danse. Vi skal prøve forskellige stilarter som funk og hip hop, men også det mere stille og svingende. Vi skal bevæge os til fed musik, og arbejde med håndredskaber og udtryk. Seje piger skal også tonse, lege og have det sjovt – hver gang!

Så kom frisk og giv den gas. 

Vester Nebel:

Tina Hejsel

4.-5. kl. Spring

 

Holdet er for drenge og piger, som elsker at gå til gymnastik og lære endnu flere spring-færdigheder.

Der vil være rytmesekvenser, som en del af opvarmningen samt forberedelsen til opvisning i marts, men hovedvægten af træningen vil være på springdelen med fokus på:

Håndstand

Salto fortræning, salto færdige spring

Fortræning til skrue, samt skrue færdige spring

Rondat flik færdig spring

Rondat flik baglæns salto tilvænning

Kraftspring fortræning og kraftspring færdige spring

Ågård Efterskole

Thomas Winther

Susanne Hansen

Marianne Junker Ryhmann

Juniorholdet

6.-9. kl.

Juniorholdet titrækker gymnaster fra et stort geografisk område. Med de perfekte faciliteter til at lave fokuseret og udfordrende spring- og rytmetræning, er dette et attraktivt hold for juniorgruppen. 

Du kan som gymnast på holdet vælge, at fordybe dig i spring og rytme. Her forventes engagement i træninger, weekendstræninger og opvisninger, samt ikke mindst at få holdet til at fungere socialt.

Ågård Efterskole

Jeppe 

Nicolai

Marius

Nanna

Anne Sofie

Rytmiske piger

+16 år

Rytmeholdet kommer til at fungere som et 'træningshold' for alle, der ønsker at træne en masse gymnastik og dans, men uden målet om en stor opvisning til foråret. Vi lover dygtiggørelse indenfor gymnastik og dans samt en masse sjov, sved og social aktivitet. Der er plads til alle omend du er øvet eller nybegynder! OBS - i første omgang kører rytmeholdet indtil jul, da vi efterfølgende har planer om højskole og rejse. Muligvis overtages holdet af en anden, men umiddelbart kører holdet kun til jul.

Ågård Efterskole

Emilie Klevang 

Ida Sole Maarsø

Unge øvede springere 

+16 år

Holdet er for de springere, der bare ikke kan få nok af at blive udfordret på springgymnastikken!

Ågård Efterskole

Mads Glerup

Claus Buhl

 

VOKSENHOLD

Holdbeskrivelse 

 

Træningssted og instruktører

Kvindeholdet 

20+

Kvindeholdet 20+ er et opvisningshold for kvinder fra 20 år og opefter. Jeg håber, at du på dette hold kommer til at mærke glæden ved musik og bevægelse, så du bliver forpustet og glad i låget. Der er ingen krav til bevægelseserfaring, men du skal have lyst til at arbejde med kvaliteten i øvelserne og sammensætninger. Vi deltager i 2-3 opvisninger. Der vil være et par hyggeaftner efter træning i løbet sæsonen.

Vester Nebel

Minea Neigaard

Ågård United

20+

Holdet er for den rutinerede gymnast, der stadig søger udfordringer for krop og hjerne. Vi vægter fysisk grundtræning højt, men det sociale aspekt er også en vigtig del af holdet. I løbet af sæsonen sætter vi et opvisningsprogram sammen, og vi laver ca. 7 opvisninger. Vi er klar, og glæder os til at se Jer!

 

Vinni Bonde

Tina Hejsel

Sjov Motion

Kvinder 

40+

Der vil blive arbejdet med alt fra workout, cirkeltræning, traditionel gymnastik, yoga og afspænding. Et varieret program med fokus på alle muskelgrupper (også lattermusklerne). Der er plads til alle som ønsker at røre sig til god gymnastik.

Øster Starup

Birthe Schulz

Herre Motion

God gymnastisk grundtræning som alle kan være med til. Der er fokus på bl.a. styrke og balance, og vi træner også koordination og får pulsen op. 

Når timen er slut er målet: Sved på panden og et smil på læben.
Velkommen til en ny sæson for såvel nye som tidligere deltagere. Vi er klar til på skift at undervise jer.

Øster Starup

Hanne Hauer
Hanne Mols
Kurt Kristensen

ØSVN Voksen-MIX

Velkommen til gymnastik, smil, opvarmning og grundtræning, snak, spring, serier der udfordrer, fællesserier, styrketræning ved hver træning, god energi, opvisninger, kaffeaften og megahyggeligt fællesskab.

Ågård Efterskole 
Marianne Thorsen

Lise Mols

Per Thorsen

Kim Holm

Yoga

 

Yoga kan bruges til at opleve nærvær i kroppen, øget kropsbevidsthed, løsne spændinger, give energi, bedre balance, smidighed og styrke. Hver gang laver vi forskellige yoga øvelser, åndedrætsøvelser, og til slut afspænding/kropsscanning, som giver ro, afspænding og afslapning. Jeg vil give inspiration til, hvordan du kan få "Hjerne-pauser" ind i en ofte travl hverdag.

Alle er velkomne.

Der vil være mulighed for at prøve yoga inden tilmelding. Yogaholdet følger ØSVN gymnastik perioden dvs. fra september og frem til udgangen af marts 2023. Medbring egen yogamåtte, tæppe, 1-2 bløde puder samt 2 bøger/yogablokke. 

Vester Nebel Skole

Henriette Boysen

Senior Yoga

Holdet træner denne sæson i Nebel Huset om mandagen.

12 træninger indtil jul.
Der kan højst være 16 personer pr. hold

Nebel Huset

Mette Pedersen

Rytmisk kor

Ågård rytmisk kor har eksisteret siden efteråret 2016 og har de fleste sæsoner bestået af ca. 40 sangglade mænd og kvinder.

Vi er nu oprettet som aktivitet under ØSVN Gymnastik og glæder os til at gense hinanden og modtage nye medlemmer.
Vi varmer op og leger med stemmen, synger traditionelle og nyere flerstemmige sange, på dansk og engelsk. 
Rutineret eller nybegynder? Alle er velkomne -– her skal lige bemærkes, at vi mangler nogle herrer til at lægge en solid bund…... 


Man bliver glad af at synge, så mød op i foredragssalen på Ågård Efterskole torsdag d. 15. september kl. 19 – 21 og se, om det er noget for dig.

Vi synger frem til udgangen af marts, ca. 25 gange

 

Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved