Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening

Tilmelding


TILMELDING TIL SÆSONEN må gerne vente til efter uge 36, når gymnasterne har været afsted ... 

Vi oplever, at det er en rigtig god ide, at prøve ønskede hold 1-2 gange, inden man beslutter sig for hvilken/hvilke eller ej. Dette kan man gøre helt gratis, og derfor åbner vi først for tilmelding en uge efter sæsonopstart - OG DER ER PLADS TIL ALLE GYMNASTER

VIGTIGT - LÆS DETTE FØR DU TILMELDER!


Om tilmelding
Når der er blevet åbnet for tilmelding, kan du tilmelde dig ved at klikke på et hold nedenfor. Når du har fundet det rigtige så klik på "Tilmeld" knappen, så åbnes tilmeldingsformularen. Hvis det er første gang du tilmelder dig skal du udfylde navn og adresse mv (til venstre i formularen). Hvis du tidligere har tilmeldt dig andre hold i ØSVN-IF vil du have modtaget en email med brugernavn og password, disse skal så blot indtastes (til højre i formularen).

FORÆLDRE BEMÆRK!
Når du tilmelder dit barn, er det vigtigt, at det er dit barns navn og fødselsdato du oplyser!
Forældre skal være opmærksom på, at på børnehold med forældre kan det være nødvendigt at lave deltagerbegrænsning pga. pladsmangel.

Privatlivspolitik
I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

http://www.osvn-if.dk/Politikker

Spørgsmål

Eventuelle tekniske spørgsmål angående tilmelding sendes til tilmelding@osvn.dk (det er ikke muligt at tilmelde sig ved at sende email på den adresse, der ydes udelukkende hjælp til at foretage tilmeldingen)
Tilpas evt. medlemsdata med medlemslogin til conventus her:

Holdoversigt/Tilmeldning

klik på holdet for at tilmelde
Holdbeskrivelser

Sponsorer


Følg os på Instagram
Besøg vores side
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved | Tlf.: +45 30274345