Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening

Tilmelding


TILMELDING TIL SÆSONEN skal modsat "plejer" ske INDEN opstart, da vi pga Coronasporing skal vide, hvilke gymnaster, der har været til træning HVER GANG ...  

Vi oplever dog, at det er en rigtig god ide, at prøve det ønskede hold 1-2 gange, inden man beslutter sig. Det er derfor også muligt at henvende  sig, såfremt man skulle beslutte sig for IKKE at fortsætte på det hold, som der er betalt kontingent for. Vi beklager at må ændre på vores procedure og tanke om, at alle skal have mulighed for at prøve at gå på holdet, inden kontingentet betales. - for DER ER PLADS TIL ALLE GYMNASTER

VIGTIGT - LÆS DETTE FØR DU TILMELDER!


Om tilmelding
Når der er blevet åbnet for tilmelding, kan du tilmelde dig ved at klikke på et hold nedenfor. Når du har fundet det rigtige så klik på "Tilmeld" knappen, så åbnes tilmeldingsformularen. Hvis det er første gang du tilmelder dig skal du udfylde navn og adresse mv (til venstre i formularen). Hvis du tidligere har tilmeldt dig andre hold i ØSVN-IF vil du have modtaget en email med brugernavn og password, disse skal så blot indtastes (til højre i formularen).

FORÆLDRE BEMÆRK!
Når du tilmelder dit barn, er det vigtigt, at det er dit barns navn og fødselsdato du oplyser!
Forældre skal være opmærksom på, at på børnehold med forældre kan det være nødvendigt at lave deltagerbegrænsning pga. pladsmangel.

Privatlivspolitik
I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

http://www.osvn-if.dk/Politikker

Spørgsmål

Eventuelle tekniske spørgsmål angående tilmelding sendes til tilmelding@osvn.dk (det er ikke muligt at tilmelde sig ved at sende email på den adresse, der ydes udelukkende hjælp til at foretage tilmeldingen)
Tilpas evt. medlemsdata med medlemslogin til conventus her:

Holdoversigt/Tilmeldning

klik på holdet for at tilmelde
Holdbeskrivelser
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold, find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Tjek af medlemsoplysninger:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind herunder og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem, hvis ikke du tidligere har oprettet et login. Tjek. evt. under "medlemsoplysninger" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved | Tlf.: +45 30274345