Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Gymnastik » Tilmelding

Tilmelding


DER ÅBNES FOR TILMELDING TIL SÆSON 23/24 TIL SEPTEMBER !!


Vi oplever, at det er en rigtig god ide, at prøve det ønskede hold 1-2 gange, inden man beslutter sig - DER ER PLADS TIL ALLE GYMNASTER :)

VIGTIGT - LÆS DETTE FØR DU TILMELDER!


Om tilmelding
Når der er blevet åbnet for tilmelding, kan du tilmelde dig ved at klikke på et hold nedenfor. Når du har fundet det rigtige så klik på "Tilmeld" knappen, så åbnes tilmeldingsformularen. Hvis det er første gang du tilmelder dig skal du udfylde navn og adresse mv (til venstre i formularen). Hvis du tidligere har tilmeldt dig andre hold i ØSVN-IF vil du have modtaget en email med brugernavn og password, disse skal så blot indtastes (til højre i formularen).

FORÆLDRE BEMÆRK!
Når du tilmelder dit barn, er det vigtigt, at det er dit barns navn og fødselsdato du oplyser!
Forældre skal være opmærksom på, at på børnehold med forældre kan det være nødvendigt at lave deltagerbegrænsning pga. pladsmangel.

Privatlivspolitik
I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

http://www.osvn-if.dk/Politikker

Spørgsmål

Eventuelle tekniske spørgsmål angående tilmelding sendes til tilmelding@osvn.dk (det er ikke muligt at tilmelde sig ved at sende email på den adresse, der ydes udelukkende hjælp til at foretage tilmeldingen)

Holdoversigt/Tilmeldning

klik på holdet for at tilmelde
Holdbeskrivelser
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved