Kære alle badmintonspillere!

Så er vi igen klar til at spille badminton i ØSVN Halllen fra 1.9.2021 til 31.3.2022 (sæson 2021/2022).

Badminton har igen i år fået tildelt banetider tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

De ledige tider finder du under >Tilmelding.

RABAT

Der vil være en rabat på 33% på baneprisen i år for de spillere, som havde Tilmeldt/betalt for en bane i sidste sæson 2020/2021.
Rabatten udløses under Tilmelding/køb af ny bane for sæsonen 2021/2022.

Der åbnes for Tilmelding/ salg af banetimer tirsdag d. 10. august 2021 kl. 18.00

Sommerlig hilsen fra

Badmintonudvalget
Bjarne Iversen

VELKOMMEN

til badminton i Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening.

Brænder du for badminton, og vil du være med til at udvikle rammerne for badminton for kommende sæson, så har du nu chancen for at blive medlem af badminton-udvalget.
Så er det noget for lige netop dig så kontakt en fra udvalget

Find masser af inspiration og træningsøvelser i DGI`s trænerguide

Sæson 2021/2022

Opstart onsdag d. 1. september 2021 slut torsdag 31. marts 2022.

Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
28-01-2022

Viser: 1 måned frem
Kalenderen er tom

Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved