Øster Starup - Vester Nebel IF
ØSVN-IF » Årets Ildsjæl » 2022/2023

2022/2023


Året ildsjæle 2022/2023.


Søren Speedtsberg, Peter Wittenkamp og Jacob Tousig
Indstillingen:

"I sommers stoppede de med at træne U17 drenge i fodbold, efter 10 års trænerskab.

Årets ildsjæl – prisen går til disse tre ildsjæle, der med deres engagement, gode humør og fantastiske tilgang til trænergerningen har skabt sammenhold, udvikling, kammeratskab, kontinuitet og masser af gode træninger og kampe for drengene - i alle 10 år. 

Med udgangspunkt i fællesskabet, i at det mest af alt skal være rart og sjovt at spille fodbold, har de tre trænere bidraget til at mange fodbolddrenge, som ikke var lokale, søgte ØSVN fodbold fordi der netop her var hyggeligt at spille fodbold, og der ikke kun var fokus på resultater, forbedringer og pres for at komme på 1. holdet. 

De tre trænere har skabt plads til mange niveauer, alle fik mulighed for at spille kampe, alle kom på banen. Der var altid godt humør, klap på skulderen og goder råd til de enkelte drenge. 

Altid opmuntring, aldrig hårde ord. 

Søren, Peter og Jacob skal vide, at trænerne som dem ikke hænger på træerne, og at deres indsats for dette hold altid vil blive husket af både drenge og forældre. 

Og ikke mindst at betydningen af de 10 år ikke kun varer 10 år, men er for livet."

ØSVN IF siger mange tak for jeres indsats og ønsker tillykke med prisen.
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved