IDRÆTTER » Gymnastik
Holdoversigt Tilmelding For instruktører Udvalg
TILMELDING KAN FØRST SKE, NÅR SÆSONEN GÅR I GANG I UGE 36 (FRA DEN 2. SEPTEMBER 2019).
DER ER PLADS TIL ALLE, SÅ VÆR IKKE NERVØSE wink

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL EN NY SÆSON

Klik ind på "holdoversigt" og find DIT HOLD...

NYT HOLD PowerTumbling
Vi kan altid bruge unge hjælpeinstruktører - hvis du går i minimum 6. klasse og er aktiv gymnast!

Kunne du tænke dig at blive hjælpeinstruktør?

ØSVNgymnastik kan altid bruge unge mennesker, som gerne vil være hjælpeinstruktør. Et krav er dog, at man selv er en aktive gymnaster.
​For at de synes det er fedt at være instruktør og være en del af foreningen, har vi dannet en BackUPgruppe, hvor de unge får ekstra oplevelser, udfordringer, hygge og mulighed for at rum hvor de kan komme til orde. Det kan være snak om det at være instruktør men også ALT MULIGT ANDET:) Herover kan du se enkelte fotos fra vores første arrangement i år - og ja, de hygger sig helt vildt!
ØSVN IF Gymnastik
En Facebookgruppe for alle aktive gymnaster og interesserede i Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening.

Gå til gruppe

Kalender for Gymnastik

Lokal opvisning i ØSVN Hallen
28. Marts 2020