IDRÆTTER » Gymnastik
Holdoversigt Tilmelding For instruktører Udvalg
Sæsonen er slut efter en fantatisk opvisningsdag den 24. Marts i ØSVN Hallen.
Tak for i år smiley Vi ses til efteråretyes.
På nuværende tidspunkt arbejder gymnastikudvalget på højtryk for at få styr på næste sæson, og få lavet en plan for næste års hold i ØSVN gymnastik.

Så snart puslespillet er lagt, vil det blive lagt på hjemmesiden
(og skrevet ud til gymnasterne fra 2017/18).
​Hvis I allerede har været inde og lede efter træningstider for de enkelte hold, er det alt sammen tider for den forgange sæson og kan blive ændret til næste år.

Dansehold starter Onsdag  4. April.

10 Onsdage
Kom og dans for drenge og piger 😊

0 til 2 Klasse danser fra kl 16.00 - 16.45
4 til 6 år danser fra Kl 17.00 - 17.45
I gymnastik salen på Vester Nebel skole.
Der er en enkelt prøve gang, inden tilmelding.
Så er der åben for tilmeldning.

Dansevrik .
Maria Dahl Christensen og Mette Thorsager Hansen

Kunne du tænke dig at blive hjælpeinstruktør? 19-04-2015
Vi kan altid bruge unge hjælpeinstruktører - hvis du går i minimum 6. klasse!

ØSVNgymnastik kan altid bruge unge mennesker, som gerne vil være hjælpeinstruktør. Et krav er dog, at man selv er en aktive gymnaster.
​For at de synes det er fedt at være instruktør og være en del af foreningen, har vi dannet en BackUPgruppe, hvor de unge får ekstra oplevelser, udfordringer, hygge og mulighed for at rum hvor de kan komme til orde. Det kan være snak om det at være instruktør men også ALT MULIGT ANDET:) Herover kan du se enkelte fotos fra vores første arrangement i år - og ja, de hygger sig helt vildt!
ØSVN IF Gymnastik
En Facebookgruppe for alle aktive gymnaster og interesserede i Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening.

Gå til gruppe

Kalender for Gymnastik

Lokal opvisning i ØSVN Hallen
24. Marts 2018