ØSVNgymnastik

Velkomstfolder (1.0 Mb)

Vi holder gang i gymnastikken

Trods nye retningslinjer og et sænket forsamlingsforbud, så er der heldigvis fortsat gode muligheder for at dyrke gymnastik - og det vil vi holde fast i efter de nyeste retningslinjer.

Så venter en ny sæson forude - og intet er som "det plejer".

Vi arbejder på højtryk i gymnastikudvalget for igen i denne sæson at skabe de bedste rammer for vores gymnaster - under hensyntagen til de retningslinjer og anbefalinger som udstedes, og som ind i mellem ændres fra den ene dag til den anden.

Pga. Covid-19 har vi valgt, at der ikke kan skabes de ønskede rammer til vores yngste gymnaster på hverken Øster Starup eller Vester Nebel skole på nuværende tidspunkt. I stedet tilbydes børneholdene 4 lørdags træninger om formiddagen kl. 9-10 frem til jul på Ågård Efterskole:
lørdag d. 19 sep, 10 okt, 14 nov, 12 dec.
Samlet tilmelding og pris for alle 4 gange er 100 kr.

For de øvrige hold gælder, at der trænes på henholdsvis Vester Nebel Skoles gymnastiksal, ØSVN Hallen, Rosborg Springcenter og Ågård Efterskole, hvor trænings tiderne er afkortet pga. corona, da der skal være tid til rengøring mellem holdene.

Sæson start er uge 38 for gymnasterne
Instruktører vil starte i uge 37 for at gennemgå corona procedure, så de er klar til at modtage gymnasterne på den bedst mulige sikre måde.

Hold øje med hjemmesiden og facebook hvor vi opdaterer løbende.

NYT I FORHOLD TIL TILMELDING!!
Det er vigtigt, at alle gymnaster er registreret af hensyn til smittesporing. Tilmelding skal derfor ske før sæson start. Der kan tilmeldes fra uge 36 til senest søndag i uge 37.

Vi glæder os til at se jer, og beder om, at vi alle hjælper hinanden til at få en corona venlig sæson.

Instruktør - Hjælpeinstruktør - Forældrehjælper

Vi kan altid bruge unge hjælpeinstruktører - hvis du går i minimum 6. klasse og er aktiv gymnast!

Kunne du tænke dig at blive hjælpeinstruktør?

BackUphjælper

ØSVNgymnastik kan altid bruge unge mennesker, som gerne vil være hjælpeinstruktør. Et krav er dog, at man selv er en aktive gymnaster.
​For at de synes det er fedt at være instruktør og være en del af foreningen, har vi dannet en BackUPgruppe, hvor de unge får ekstra oplevelser, udfordringer, hygge og mulighed for at rum hvor de kan komme til orde. Det kan være snak om det at være instruktør men også ALT MULIGT ANDET:)

Hjælpeinstruktør

- støtter og er hjælper for instruktøren og gymnasterne under hele træningen.

- bidrage med små ideer til springbaner, opvarmning, leg, rytme alt efter hvilket hold du er hjælper på.

- hjælpe med, at flytte redskaber og bygge springbaner op.

- er modtager på springbanerne (Instruktøren sørger for at guide og klæde dig på til opgaverne).

- deltager i et relevant gymnastikkursus en gang om året efter hvilket hold og målgruppe du er hjælper på.

- tager dit gode humør med, og er med til, at skabe en positiv ”holdånd” og træningsfællesskab.

- møder frem til alle træninger, hvis du er forhindret gives der besked hurtigst muligt

Forældrehjælper

-  støtter og er hjælper for instruktøren og gymnasterne under hele træningen.

-  hjælper med, at flytte redskaber og bygge springbaner op efter instruktørens plan.

-  er modtager på banerne, efter det du har mod på. (Instruktøren sørger for at guide og klæde dig på til opgaverne).

-  tager dit gode humør med, og er med til, at skabe en positiv ”holdånd” og træningsfællesskab.

-  møder frem til flest mulige træninger, i forhold til din egen kalender.

-  melder afbud hurtigst muligt, hvis du bliver forhindret i at komme til en planlagt træning.

Indkaldelse til Årsmøde i ØSVN gymnastik:

Der afholdes årsmøde i ØSVN gymnastik torsdag den 8. oktober 2020 kl. 18.30 i cafeteriet i ØSVN Hallen.
Vi håber at se en masse (højst 40 personer).

Der er efterfølgende generalforsamling i hovedforeningen fra kl. 19.30.
Dagsorden til Årsmøde 2020 (38.2 Kb)

Kalender for ØSVNGymnastik

Lokal opvisning i ØSVN Hallen SØNDAG D. 21. Marts 2021

ØSVN IF Gymnastik

En Facebookgruppe for alle aktive gymnaster og interesserede i Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening.

Gå til FACEBOOK gruppe