ØSVNgymnastik

Velkomstfolder (1.0 Mb)

ØV ØV ØV
Vi kan desværre fortsat ikke mødes omkring gymnastikken, da corona restriktionerne foreløbig er sat indtil d. 7 Februar.
Vi tænker på jer, og håber og glæder os til et forhåbentligt lysere forår, hvor vi igen kan mødes og give den fuld gas :)

Instruktør - Hjælpeinstruktør - Forældrehjælper

Vi kan altid bruge unge hjælpeinstruktører - hvis du går i minimum 6. klasse og er aktiv gymnast!

Kunne du tænke dig at blive hjælpeinstruktør?

BackUphjælper

ØSVNgymnastik kan altid bruge unge mennesker, som gerne vil være hjælpeinstruktør. Et krav er dog, at man selv er en aktive gymnaster.
​For at de synes det er fedt at være instruktør og være en del af foreningen, har vi dannet en BackUPgruppe, hvor de unge får ekstra oplevelser, udfordringer, hygge og mulighed for at rum hvor de kan komme til orde. Det kan være snak om det at være instruktør men også ALT MULIGT ANDET:)

Hjælpeinstruktør

- støtter og er hjælper for instruktøren og gymnasterne under hele træningen.

- bidrage med små ideer til springbaner, opvarmning, leg, rytme alt efter hvilket hold du er hjælper på.

- hjælpe med, at flytte redskaber og bygge springbaner op.

- er modtager på springbanerne (Instruktøren sørger for at guide og klæde dig på til opgaverne).

- deltager i et relevant gymnastikkursus en gang om året efter hvilket hold og målgruppe du er hjælper på.

- tager dit gode humør med, og er med til, at skabe en positiv ”holdånd” og træningsfællesskab.

- møder frem til alle træninger, hvis du er forhindret gives der besked hurtigst muligt

Forældrehjælper

-  støtter og er hjælper for instruktøren og gymnasterne under hele træningen.

-  hjælper med, at flytte redskaber og bygge springbaner op efter instruktørens plan.

-  er modtager på banerne, efter det du har mod på. (Instruktøren sørger for at guide og klæde dig på til opgaverne).

-  tager dit gode humør med, og er med til, at skabe en positiv ”holdånd” og træningsfællesskab.

-  møder frem til flest mulige træninger, i forhold til din egen kalender.

-  melder afbud hurtigst muligt, hvis du bliver forhindret i at komme til en planlagt træning.

Indkaldelse til Årsmøde i ØSVN gymnastik:

Kalender for ØSVNGymnastik

Lokal opvisning i ØSVN Hallen SØNDAG D. 21. Marts 2021

ØSVN IF Gymnastik

En Facebookgruppe for alle aktive gymnaster og interesserede i Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening.

Gå til FACEBOOK gruppe