Vejledning for udvalgsmedlemmer

Denne side indeholder information om den nye hjemmeside relevant for udvalgsmedlemmer (almindelige samt administratorer). Den beskriver de basale opgaver et udvalgsmedlem skal løse:
  1. Hvordan man opretter nye brugere i Conventus
  2. Hvordan man gør en bruger til medlem af et udvalg
  3. Hvordan man opretter et nyt hold i Conventus
  4. Hvordan man tilknytter trænere til et hold
  5. Hvordan man åbner et hold for tilmeldinger (samt evt. on-line betaling)
  6. Hvordan man opretter en ny begivenhed i Conventus kaldenderen
  7. Hvordan man redigerer afdelingens opslagstavle
  8. Hvordan man fjerner gamle hold og erstatter dem med nye
  9. Hvordan man ser medlemmerne af et hold og tilføjer/fjerner medlemmer: se vejledning for trænere/instruktører
  10. Hvordam man sender en besked til alle medlemmerne af et hold: se vejledning for trænere/instruktører
Se ordbogen for diverse forklaringer.