Sommerfest

SÅ SKER DET LANGT OM LÆNGE ... DANMARK ÅBNER OP, og planlægning af ØSVN IF's Sommerfest 2021 er i fuld gang. Det bliver en sensommerfest fra den 15. - 18. september og afholdes som altid på Sportspladsen i Vester Nebel.

Sommerfestudvalget har sat alle sejl ind for at nå i mål med planlægning af sommerfesten 2021 til september. Følg med her på hjemmesiden eller på facebook hvor vi fra august igen vil smide en masse info ud omkring arrangementet.

God sommer.
Eventyrfest - lørdag den 18. september 2021. Så lyder startskuddet til salg af billetter til en længe ventet ØSVN IF's Sommerfest. Vi glæder os til at feste sammen med jer.

Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor så mange af vores lokale Idrætsforenings (ØSVN-IF) idrætsgrene er repræsenteret på den ene eller anden måde (hvis det er muligt).

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget