Sommerfest

Sommerfest udskudt til 2021 - OGSÅ den planlagte familiedag, som skulle have fundet sted lørdag den 31. oktober 2020.

Sommerfestudvalget har arbejdet på at vi skal være sammen og dyrke fællesskabet - med afstand og efter de anbefalinger, som er udstedt. Derfor har vi valgt at aflyse den ellers planlagte familiedag den 31. oktober kl. 10-14 for hele familien. Vi ville så gerne være sammen med er på afstand - men synes det er at vise samfundssind, hvis vi aflyser hele dagen.

Nu sættes alle sejl ind for at få tilrettelagt en kæmpe sommerfest til juni 2021.

Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor så mange af vores lokale Idrætsforenings (ØSVN-IF) idrætsgrene er repræsenteret på den ene eller anden måde (hvis det er muligt).

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget