AKTIVITETER PÅ TVÆRS » Sommerfest

Vi glæder os til at se jer den 7. juni til 10. juni 2018 på Sportspladsen i Vester Nebel.
Lige nu arbejdes der på højtryk for at få skabt de bedste rammer til afvikling af endnu en fantastisk sommerfest, hvor overskuddet går til udvikling af ØSVN IF.

Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor alle idrætsgrene som findes i vores lokale Idrætsforeninge ØSVN-IF er repræsenteret på den ene eller anden måde.

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD. Udvalget er i år blevet fordoblet, og vil gøre et endnu større forsøg på at inddrage NETOP DIG yes.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget
TAK TIL VORES MANGE SPONSORER 2017:

Først og fremmest tak til de mange sponsorer (både private og firma'er) som giver et bidrag til vores mange cykelryttere ifm. cykelsponsorløbet.

​Herudover vil vi også gerne takke:

Dagli’ Brugsen Vester Nebel
Deco
Change
Danbolig
Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening - Nørresø Allé 112, Vester Nebel, 6040 Egtved - CVR 50665011