Nedlukning i Danmark - hvad sker der med sommerfesten?

På nuværende tidspunkt, kan vi desværre ikke vide, om der kan blive afholdt Sommerfest på Sportspladsen i Vester Nebel i dagene den 17. - 20. juni.
Sommerfestudvalget arbejder fortsat på at vi skal være sammen og dyrke fællesskabet, såfremt der bliver givet grønt lys hertil - men laver ingen aftaler med eksterne samarbejdspartnere, der ikke kan aflyses.
Af denne grund kan det derfor også være, at Sommerfesten 2020 bliver i en anden form, end hvad udvalget fra starten havde i tankerne.

SAMMEN HVER FOR SIG

PLANLÆGNING AF SOMMERFEST 2020 ER I FULD GANG.

DOG AFVENTER VI LIGE NU SITUATIONEN i DANMARK
MEN HVIS VI FÅR LOV TIL AT VÆRE SAMMEN I JUNI,  SÅ:

PÅ DENNE SIDE VIL DER LØBENDE BLIVE LAGT NYHEDER UD - OG MULIGHED FOR AT KØBE BILLETTER TIL DIVERSE
ARRANGEMENTER, FX. POKERAFTEN (FOR ALLE OVER 18 ÅR), LØRDAGSFEST (FOR ALLE OVER 18 ÅR), ETC.

DU KAN OGSÅ FØLGE MED PÅ VORES FACEBOOK-SIDE
ØSVN-IF SOMMERFEST

- OG SOM NOGET NYT STARTER VI BEGRÆNSET OP ALLEREDE ONSDAG wink

GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS FEST!

NU KAN DU KØBE BILLET TIL ØSVN-IFS VOKSENFEST I FORBINDELSE MED DEN ÅRLIGE SOMMERFEST

EVENTYR FEST LØRDAG AFTEN

FOR 345 KR. ER DER LÆKKER MAD, LIVE MUSIK OG HØJT HUMØR

KOM I DIT LÆKRESTE EVENTYR OUTFIT

Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor så mange af vores lokale Idrætsforenings (ØSVN-IF) idrætsgrene er repræsenteret på den ene eller anden måde (hvis det er muligt).

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget