Sommerfest

Sommerfest udskudt til 2021 - MEN MEN MEN et lille plaster på såret sker den 31. oktober 2020.

Sommerfestudvalget har arbejdet på at vi skal være sammen og dyrke fællesskabet - med afstand og efter de anbefalinger, som er udstedt.
Derfor afholdes familiedag den 31. oktober kl. 10-14 for hele familien.
Endvidere afholdes halloween-fest som en apetitvækker til næste års Sommerfest 2021. Halloween-festen finder også sted den 31. oktober kl. 18-? for de 85 personer, da vi pga. forsamlingsforbuddet ikke må samles flere. DET VIL VI ELLERS MEGET MEGET GERNE.

VI SKAL VÆRE AKTIVE SAMMEN MED AFSTAND

HALLOWEEN-FEST som pga. forsamlingsforbuddet kun må samle 100 personer incl. personale.

Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor så mange af vores lokale Idrætsforenings (ØSVN-IF) idrætsgrene er repræsenteret på den ene eller anden måde (hvis det er muligt).

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget