PLANLÆGNING AF SOMMERFEST 2020 ER I FULD GANG.

PÅ DENNE SIDE VIL DER LØBENDE BLIVE LAGT NYHEDER UD - OG MULIGHED FOR AT KØBE BILLETTER TIL DIVERSE
ARRANGEMENTER, FX. POKERAFTEN (FOR ALLE OVER 18 ÅR), LØRDAGSFEST (FOR ALLE OVER 18 ÅR), ETC.

DU KAN OGSÅ FØLGE MED PÅ VORES FACEBOOK-SIDE
ØSVN-IF SOMMERFEST

- OG SOM NOGET NYT STARTER VI BEGRÆNSET OP ALLEREDE ONSDAG wink

GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS FEST!

NU KAN DU KØBE BILLET TIL ØSVN-IFS VOKSENFEST I FORBINDELSE MED DEN ÅRLIGE SOMMERFEST

EVENTYR FEST LØRDAG AFTEN

FOR 345 KR. ER DER LÆKKER MAD, LIVE MUSIK OG HØJT HUMØR

KOM I DIT LÆKRESTE EVENTYR OUTFIT

Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor så mange af vores lokale Idrætsforenings (ØSVN-IF) idrætsgrene er repræsenteret på den ene eller anden måde (hvis det er muligt).

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget