Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor så mange af vores lokale Idrætsforenings (ØSVN-IF) idrætsgrene er repræsenteret på den ene eller anden måde (hvis det er muligt).

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget

Se hele det eventyrlige program - klik her

Tag naboen med til en god gang poker - køb adgangsbilletten her.
Tid til forkælelse til de skønneste kvinder
Eventyrfest - lørdag den 18. september 2021. Så lyder startskuddet til salg af billetter til en længe ventet ØSVN IF's Sommerfest. Vi glæder os til at feste sammen med jer.
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved