AKTIVITETER PÅ TVÆRS » Sommerfest

Hvad binder os sammen
-Sommerfest i ØSVN-IF

Med henblik på at samle hele idrætsforeningen på tværs af afdelingerne er den vigtigste opgave at skabe fundamentet for sjov, udfordringer, fællesskab og hyggelig samvær på Sportspladsen i Vester Nebel!

Vores mål er at lave aktiviteter for alle i alle aldre - hvor alle idrætsgrene som findes i vores lokale Idrætsforeninge ØSVN-IF er repræsenteret på den ene eller anden måde.

Udvalget består af frivillige personer fra lokalsamfundet, som brænder for at gøre "hverdagen til en fest", og som i samarbejde med hinanden og resten af ØSVN-IF formår at skabe rammerne for det, vi alle kan lide: HYGGE, SJOV OG SAMMENHOLD. Udvalget er i år blevet fordoblet, og vil gøre et endnu større forsøg på at inddrage NETOP DIG yes.

Vi glæder os til at være sammen med jer

Sommerfestudvalget
TAK TIL VORES MANGE SPONSORER
som også er med til at gøre det muligt at afholde en sommerfest med aktiviteter for hele familien, og hvor festudvalget også kan få lov til at nyde dagene og feste lørdag aften.
TAK TIL VORES MANGE SPONSORER, DER ER MED TIL AT GØRE DET MULIGT AT AFHOLDE SOMMERFEST I ØSVN IF

OGSÅ TAK TIL DE MANGE FRIVILLIGE SOM GIVER EN HÅND MED I LØBET AF DAGENE - DET BETYDER MINDST LIGE SÅ MEGET.
Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening - Nørresø Allé 112, Vester Nebel, 6040 Egtved - CVR 50665011