Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening

Fitness


Hos ØSVN-IF Fitness kan vi tilbyde både holdfitness og træning i fitnesscenter i vores lækre nye lokaler i ØSVN-Hallen.

Tilmelding og vilkår kan ses under menu'en Tilmelding eller ved at klikke her

Holdfitness
Hold Ftiness er som navnet antyder et hold ledet af en af vore dygtige instruktører. Det kan være alt fra Pilates, indoor cycling og dance fitness til Cirkel workout.

Du kan se mere om de forskellige hold under menu'en Holdbeskrivelser eller klik her.


Fitnesscenter
Fitnesscenter er mere individuelt, hvor du kan træne individuelt både i "maskiner", men også med vægte. Alle maskiner er nye og taget i brug første gang i maj måned 2021.
P.t. er der cross trainer, ro maskine, løbebånd og diverse andre maskiner.

Du kan læse mere om fitnesscenter ved at klikke her eller ved at klikke i menu'en.

OBLIGATORISK Introduktion til Fitnesscenter - klik her

Før man kan melde sig til fitnesscenter er det obligatorisk at få en introduktion til fitnesscenteret, hvor du bl.a. får introduktion til maskinere, et individuelt program af en af vore instruktører samt en adgangsbrik, der registreres til dig personligt og aktiveres få minutter efter du er meldt til Fitnesscenter. Introduktionstimen er også obligatorisk selvom du tidligere har trænet i et andet centre, har et program og måske kender maskinerne. Dette vil blot gøre gennemgangen hurtigere og den resterende tid kan så blot bruges som alm. træning.

Holdfitness og Fitnesscenter
Ønsker du at deltage både på hold og benytte Fitnesscenter, så har vi et godt tilbud til dig - kig under "tilmeldinger" i menu'en eller klik her
 
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved