Fitness

Hos ØSVN-IF Fitness kan vi tilbyde både hold fitness og "maskin fitness"/Fitnesscenter i lækre nye lokaler hos ØSVN-Hallen.

Tilmelding og vilkår kan ses under menu'en Tilmelding eller ved at klikke her

Holdfitness
Hold Ftiness er som navnet antyder et hold ledet af en af vore dygtige instruktører. Det kan være alt fra Pilates over indoor cycling og dance fitness til Cirkel workout.

Du kan se mere om de forskellige hold under menu'en Holdbeskrivelser eller klik her.

Du kan læse mere om holdfitness ved at klikke her eller ved at klikke i menu'en

Fitnesscenter
Fitnesscenter er mere individuelt, hvor du kan træne individuelt både i "maskiner", men også med vægte. Alle maskiner er nye og taget i brug første gang i maj måned 2021.
P.t. er der cross trainer, ro maskine, løbebånd og diverse andre maskiner.

Du kan læse mere om fitnesscenter ved at klikke her eller ved at klikke i menu'en.

OBLIGATORISK Introduktion til Fitnesscenter - klik her

Før man kan melde sig til fitnesscenter er det obligatorisk at få en introduktion til fitnesscenteret, hvor du bl.a. får introduktion til maskinere, et individuelt program af en af vore instruktører samt en adgangsbrik, der registreres til dig personligt og aktiveres få minutter efter du er meldt til Fitnesscenter. Introduktionstimen er også obligatorisk selvom du tidligere har trænet i et andet centre, har et program og måske kender maskinerne. Dette vil blot gøre gennemgangen hurtigere og den resterende tid kan så blot bruges som alm. træning.

Holdfitness og Fitnesscenter
Ønsker du at deltage både på hold og benytte Fitnesscenter, så har vi et godt tilbud til dig - kig under "tilmeldinger" i menu'en eller klik her