Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Fitness

Fitness


Hos ØSVN-IF Fitness tilbyder vi både holdfitness og træning i fitnesscenter, i lækre lokaler i ØSVN-Hallen.

Fra primo april 2024 tilbyder vi også træning i fitnesscenter i det nye Aktivitetshus i V. Nebel. - Vi åbner lørdag d. 6. april med åbent hus fra 10.00 til 14.00.
Du kan allerede nu booke introduktion i ØSVN-Hallen, så du er klar til når vi åbner i V. Nebel.


Du kan læse mere om tilmelding og vilkår under menu'en "Tilmelding" eller ved at klikke her

Hold fitness
Hold Fitness er som navnet antyder et hold ledet af en af vore dygtige instruktører. Det kan være alt fra Pilates, indoor bike , Yoga og dance fitness til HIIT.

Du kan ud fra de forskellige hold se holdbeskrivelser .


Fitnesscenter
Fitnesscenter er individuel træning, hvor du kan træne både i "maskiner", men også med vægte. Alle maskiner er nye og taget i brug første gang i maj måned 2021.
P.t. er der cross trainer, ro maskine, løbebånd, ben-pres og diverse andre maskiner.

Du kan læse mere om fitnesscenter ved at klikke her eller ved at klikke i menu'en.

OBLIGATORISK Introduktion til Fitnesscenter - klik her

Før man kan melde sig til fitnesscenter er det obligatorisk at få en introduktion til fitnesscenteret, hvor du bl.a. får introduktion til maskinerne, et individuelt program af en af vore instruktører samt en adgangsbrik, der registreres til dig personligt og aktiveres få minutter efter du er meldt til Fitnesscenter. Introduktionstimen er også obligatorisk selvom du tidligere har trænet i et andet center, har et program og måske kender maskinerne. Dette vil blot gøre gennemgangen hurtigere og den resterende tid kan så blot bruges som alm. træning.


 
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved