Efterårssæson 2021

Vi sparker efterårssæsonen i gang i uge 32, se dit holds træningstider her > Træningstider

Vi følger DBUs Corona-retningslinier, som kan ses her > https://www.dbu.dk/klubservice/fodboldens-corona-regler/

U9 piger til Egvted Cup sommeren 2021. Se også øvrige hold på billederne nedenfor.
Lidt generte men stolte U7 drenge til Egtved Cup
Jublende U9 drenge til Egtved Cup.
U8 drenge løfter pokalerne til Egtved Cup.
Nyt træningssæt til U11 - TAK til sponsorerne

Vores U11 drenge har været så heldige at få sponseret træningssæt til glæde for alle spillerne.

Stor TAK til sponsorerne og for spiller-forældre for at sætte det i gang:
  • Sportigan Egtved
  • Stark Vejle
  • Skaks
  • B.C. Maskiner
  • Bygma Vejle

Velkommen til ØSVN IF Fodbold

Her kan du holde dig ajour med nyheder, resultater og finde en masse praktiske oplysninger om klubben

Vi ser altid en masse fodboldglade børn til både træning og kampe.

Vores mål med fodbold er:
• God opførsel både på og udenfor banen.
• Godt kammeratskab.
• Vi ønsker at spille fodbold, og har fokus på sammenspil, placering og teknik.
• Forhåbentligt en masse sejre i diverse kampe

Nye holdkammerater er altid hjertelig velkomne, se træningstider og hold info her > Træningstider

Vores vision

I ØSVN IF Fodbold har vi en vision, der bygger på Fair Play, Fight og Fællesskab.

Det betyder, at vi i fodboldafdelingen tilstræber at skabe nogle rammer, hvor der både er plads til at dyrke det sociale fællesskab, som holdsporten giver og individuelle ambitioner om at udvikle fodboldmæssige færdigheder og vinde kampe.

Den orange tråd

I ØSVN IF Fodbold følger vi Den Orange Tråd, som du kan downloade her > Den Orange Tråd

Kan du fløjte? Kan du lide fodbold?

Kan du fløjte? Kan du lide fodbold? Og tiltaler det dig at skulle lede en fodboldkamp på en neutral, diskret og myndig måde? Så bliv dommer!

Se det gode tilbud her > Bliv dommer

Udendørs anlæg
Sportspladsen
Bavnehøj 175
 telefon 4031 7311
Indendørs
ØSVN Hallen
Starupvej 45
telefon 7555 3970
Postadresse og mail
Sportspladsen
Bavnehøj 175
fodbold@osvn.dk
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved