IDRÆTTER » Fodbold
Årsmøde i Fodboldafdelingen

Årsmøde i Fodboldafdelingen afholdes inden Hovedforeningens generalforsamling den 27.9. i ØSVN-hallen.

Alle er velkomne.

Hilsen Fodboldudvalget.
Hyggebold skriver historie og sikrer sig oprykning til serie 3 efter kæmpe drama i sidste spillerunde

Hyggebold (herre senior) gæstede rækkens nr. 2 SDU Kolding som med en sejr kunne overhale Hyggebold indenom og rykke op i serie 3.
Kampens betydning var enorm og var i den anledning flyttet ind på Kolding Stadion.  20 min. inde i 1. halvleg brænder en tilsyneladende nervøs Pelle straffe og i stedet for at være foran 0-1 går vi til pause bagud 1-0.

2. halvleg bliver en intens og nervøs omgang og på trods af mange chancer har vi svært ved at få bolden det sidste stykke over stregen og vi kommer bagud 2-0.  Med
10 min. igen kommer forløsningen og vi får endelig scoret.

SDU virkede nervøse og vi får dem presset helt i bund, og langt inde i dommerens overtid får vi udlignet til 2-2 og Hyggebold er i serie 3.

Der skal lyde en stor tak til  de mange tilskuere som var mødt op på Kolding Stadion, det var en fornøjelse.  Det er første gang i historien, at ØSVN IF har haft et seniorhold helt oppe i serie 3.
Opstart fodbold efterår 2017

Træningstider for efteråret 2017 er snart klar og kan ses her > Træningstider og tilmelding foregår her > Tilmelding
Herrer senior med masser af succes samt nyt spillertøj

Herrer senior også kendt som Hyggebold, har godt gang i fodbolden fortiden, med over 30 spillere fordelt på serie 4 og 5.

Serie 4 holdet ligger i skrivende stund til oprykning til serie 3. bliver dette en realitet er det første gang i klubbens historie.

Alle spillere har fået sponsoreret eget spillertøj, og der skal derfor lyder en kæmpe tak til:
  • Tømrermester Mikkel Juler
  • Blikkenslagerfirmaet SCHMIDTs TAG & FACADE
  • Tømrermester Møller
  • Mekaniker  Thorkil Andersen
Nyt spillersæt

Nyt fodbold spillersæt/klubtøj kan bestilles med medlemsfordele via dette link til Sportigan Egtved >  http://www.sportiganegtved.dk/klubaftaler/osvn-if.html

ØSVN IF Fodbold

Vores vision

I ØSVN IF Fodbold har vi en vision, der bygger på Fair PlayFight og Fællesskab.

Det betyder, at vi i fodboldafdelingen tilstræber at skabe nogle rammer, hvor der både er plads til at dyrke det sociale fællesskab, som holdsporten giver og individuelle ambitioner om at udvikle fodboldmæssige færdigheder og vinde kampe.

Den orange tråd

I ØSVN IF Fodbold følger vi Den Orange Tråd, som du kan downloade her > Den Orange Tråd
Kan du fløjte? Kan du lide fodbold? 28-08-2013

Kan du fløjte? Kan du lide fodbold? Og tiltaler det dig at skulle lede en fodboldkamp på en neutral, diskret og myndig måde? Så bliv dommer!

Se det gode tilbud her > Bliv dommer

Udendørs anlæg

Sportspladsen
                  Bavnehøj 175