TAK TIL VORES MANGE SPONSORER, DER ER MED TIL AT GØRE DET MULIGT AT AFHOLDE SOMMERFEST I ØSVN IF

OGSÅ TAK TIL DE MANGE FRIVILLIGE SOM GIVER EN HÅND MED I LØBET AF DAGENE - DET BETYDER MINDST LIGE SÅ MEGET.
Sponsorer 2019 (1.2 Mb)

Tilbageblik

TAK TIL DE MANGE SPONSORER

VI VIL GERNE OPFORDRE TIL AT STØTTE VORES SPONSORER - de støtter os:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved