Bookning af introduktion til Fitnesscentret

Introduktion til Fitnesscentret:

Vi arbejder hårdt på at få styr på hvornår vores instruktører kan give Jer den krævede instruktion til maskinerne.
Derfor vil der løbende kunne blive tilføjet nye tider - hold øje med siden
Efter introduktionen vil du kunne tilmelde dig Fitnesscenter.

For at kunne benytte vores Fitnesscenter skal du:

- væer mindst 16 år
- være oprettet som medlem af foreningen
- have gennemført "Introduktion til Fitnesscentret" med en af vore instruktører (book gratis tid nedenfor)
- vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, hvilket p.t. betyder at du skal hvave gyldigt coronapas også til instruktionstimen.

Sådan booker du en introduktionstime:

1) Hvis ikke du p.t. er medlem, så opret dig som medlem - det er gratis - klik på den grønne knap til højre
2) vælg den dato i feltet nedenfor og klik næste
3) logind på den grå knap til højre
4) vælg den ønskede tid og klik book - du modtager en kvittering pr. sms og mail

Book en tid til introduktion:

Kontakt / Spørgsmål vedr. Fitnesscenter - kontakt venligst:

Frank Wolff (efter kl. 16)
e-mail: frankwolff17.fw@gmail.com
mobil: +45 4231 4566