Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening

Tilmelding


Tilmelding
Alle har ret til at prøvekøre MTB op til 3 gange, hvorefter der skal ske en tilmelding på et af instruktørerne nærmere anbefalet hold.

Kontingentet afregnes helårligt og størrelse heraf fremgår ved tilmelding

OBS
Da vores løbede information generelt foregår pr. email, skal den oplyste email ved  tilmelding være den du oftest anvender. For børn der ikke har egen email, skal den oplyste mail være til en forælder.

Privatlivspolitik
I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

Politikker
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem, hvis ikke du tidligere har oprettet et login. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved