Beach Volley

BEACH VOLLEY.

Vi har 2 beach baner, der er beliggende på boldbanerne bag ved ØSVN Hallen.

Disse kan benyttes af ALLE, dog har vi opsat lidt regler omkring brugen af banerne.

ALLE MÅ BENYTTE BANERNE !
(Hr. & Fru Jensen, barn, teenager, 18+, gymnast, golfspiller, volleyspiller osv.)

ALLE SKAL HAVE SPILLETID !
Er der mange hold, laver man en turnus ordning, som følgende:
Hvert hold spiller 1. Sæt i sandet og går derefter ud og lader et nyt hold komme til. På denne måde er der lige meget spilletid og ventetid for ALLE.
Dette gælder også hvis man er Elite Beach volley spiller !

Der kan IKKE bookes/lægges beslag på en eller begge baner en hel dag/aften.

Der må gerne spilles musik, dog ” IKKE SÅ HØJT” , at det er til gene for naboerne til beach banerne og andre i området. ( Vi ønsker INGEN klager)

Sidst men ikke mindst. ”RYD OP EFTER DIG”, forlad banerne og området i samme stand som da du kom. Det betyder at du SKAL tage dit affald med dig.

God kamp, ude på banerne.

ØSVN IF Volley

HUSK tilmelding sker under i menu'en under den enkelte afdeling, hvor der også logges ind.
Herunder kan du blot tjekke din medlemsstatus.