Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Fitness » Hold-Fitness » Yoga

Yoga


YIN YOGA
Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-7 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads. Vi vil også arbejde med åndedrætsøvelser og meditation/mindfulness. Holdet er for alle uanset om man er øvet eller helt ny i yogaens verden.

Husk et tæppe til afslapning og lunt behageligt tøj.

Nameste Malene Lillebæk Clausen
Hatha Yoga (ikke aktivt hold p.t. - jan 2024)

Yoga handler om at skabe harmoni ved at forene krop, åndedræt og sind. I yoga dykker du dybere ned i din egen krop gennem forskellige stillinger, kaldet asanas, som vil udfordre din balance, smidighed, styrke, koncentrationsevne og tålmodighed. Ordet yoga betyder forening og ordene ha og tha oversættes direkte til sol og måne, og repræsenterer modsætningerne i os – yin/yang, kold/varm, svag/stærk, feminin/maskulin osv. Formålet med Hatha Yoga er at skabe balance mellem disse energier i kroppen og sindet.
Yoga-holdet er for alle uanset alder og køn - Og for dig, der ønsker at komme i kontakt med din vejrtrækning, og blidt øge din smidighed og kropsbevidsthed.
Namasté – Hanne Korsbech Hansen

Yin/yang yoga 

Yoga timen er en all round time , der strækker  kroppens bindevæv (yin) og styrker muskler, sener og led (yang) samt fokus på stabilitet. 
Timen vil bestå af stående , siddende , ryg og maveliggende stillinger. 
du behøver ikke at være smidig eller have gået til yoga før. 
Progammet vil være for alle !

Nameste Lene Østergaard Bang
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved