Kids- og Teenvolley

Vi forlænger sæsonen og starter træning op igen fra torsdag den 22. april 2021

Kids- og Teenvolley er for alle børn og unge, der har lyst til at blive introduceret til volleyspillet gennem enkle regler.
I starten skal man blot kunne gribe og kaste en bold og herefter lærer man løbende spillet og slagene at kende til man slutter på Teen, hvor det er almindelige volley, blot med færre spillere og på en mindre bane.

Kids- og Teenvolley er for alle børn og unge fra 0 klasse til 18 år.

• Kidsvolley fra 0-7 klasse
  • Teenvolley fra 7. klasse
  • Ungdom fra 8. klasse

Vi træner torsdag kl. 17:45 - 19:15
Øster Starup - Vester Nebel hallen,
Starupvej 45,
Øster Starup
6040 Egtved

Tilmelding og betaling foregår her

Hvis du har spørgsmål er du meget velkomment til at kontakte os på mail: osvnkids@gmail.com så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.