Hold-Fitness

I fitness udvalget arbedjer vi på at følge med trenden og dermed kunne tilbyde vores medlemmer en bred vifte af forskellige holdtræningstilbud

I denne sæson tilbyder vi:
  • Indoor Bike
  • Pilates
  • Circle Workout
  • Dance Fitness
  • Yoga
Find nærmere beskrivelse her

Træningsstedet er placeret i fitness lokalet i ØSVN hallen, eller i lokalområdet.

Tilmelding, kontingent og træningstider finder du under fanen: Tilmelding

Vi glæder os til at møde jer!

ØSVN FITNESS

STEDET HVOR ALMINDELIGE MENNESKER MØDES LOKALT.
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem, hvis ikke du tidligere har oprettet et login. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved