Hold-Fitness

Velkommen til ØSVN Fitness

I Fitnessudvalget arbejder vi på at følge med trenden og dermed kunne tilbyde vores medlemmer en bred vifte af forskellige fitness-tilbud.

Fitness startede med blot en enkelt aktivitet, der nu er blevet udvidet til en vifte af mere end 5 forskellige aktiviteter for unge og voksne mellem 8 og 88 år. Vi forsøger med vores tilbud at være fleksible og tilpasse os efterspørgslen efter fleksibel træning. Skulle du have ønsker til hold, er du velkommen til at kontakte os eller den instruktør du plejer at træne ved.

Træningsstedet er placeret i fitness lokalet i ØSVN hallen, eller i lokalområdet.

Vi glæder os til at møde jer!

ØSVN FITNESS

STEDET HVOR ALMINDELIGE MENNESKER MØDES LOKALT.
Corona update
Vi følger myndighedernes anbefalinger og restriktioner under Corona pandemien.

Som udøver i ØSVN Fitness beder vi dig hjælpe til med at overholde restriktionerne, dvs. p.t. skal du kunne fremvise gyldigt coronapas for at deltage.

Tak for hjælpen - sammen står vi stærkere.

ØSVN Fitness 04.05.2021

Priser
Både nye og nuværende medlemmer er MEGET VELKOMMENDE til at komme til en GRATIS prøvetime inden du melder dig til. Du giver blot instruktørern besked om dette inden timens start.

Du skal være mindst 12 år for at deltage på vores hold.

Som noget nyt har vi valgt at lave en samlet betaling for hold - kaldet Hold fitness. Til gengæld kan du herefter frit og kvit vælge de hold du ønsker at deltage på.

Priser pr. kvartal:

Fitnesscenter 475,-
Holdfitness 400,-
Hold + Fitnesscenter 575,-

OBS OBS OBS reducerede priser for den resterende del af 3. kvartal 2021 - se tilmeldingssiden.

Hold og tider 2. kvartal 2021

Mandag:
19:00-20:00 Pilates v/Kirsten

Tirsdag:
16.45-17.45 Circle Workout v/Line
18.30-19.30 Dance Fitness v/Kristina

Onsdag:
17.00-18.00 Indoor Cycling v/Rikke

Torsdag:
17.00-18.00 Dance Fitness v/Mette

Lørdag:
8.00-9.00 Circle Workout v/Line