Tilmelding

Der tilmeldes i forbindelse med betaling af kontingent. Se længere nede på denne side.

For nye interesserede medlemmer:

Der tilbydes prøvespil på banen før tilmelding. Det er ganske gratis.

Kontakt en af udvalgsmedlemmerne pr. telefon eller email.

For ikke-medlemmer er det kun muligt at benytte golfbanen sammen med et medlem af golfklubben. Ikke-medlemmer betaler et gebyr (fee) på kr. 50,- for at benytte banen een dag.

Der optages ikke nye medlemmer under 18 år.

Privatlivspolitik

I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

Politikker