Øster Starup - Vester Nebel IF
ØSVN-IF » Hjælp til den nye hjemmeside » Foto og video

Foto og video på ØSVN-IF hjemmesiden


Vi anbefaler at foto og video tilføjes til den nye hjemmeside vha de to on-line services flickr.com og youtube.com

Foto kan tilføjes som billeder på hjemmesiden ved at indsætte et billede eller ved at indsætte et galleri. Dette er dog ikke den anbefalede måde at gøre det på, da vi maksimalt kan have 500 billeder til hele hjemmesiden. Denne funktionalitet bør derfor primært benyttes til almindeligt indhold, og altså ikke til at fremvise fotos fra en begivenhed. I stedet skal man lægge billederne ind i vores "flickr" konto, tilgængelig igennem flickr.com, login-oplysninger (brugernavn og kodeord) fås fra webmaster (Ulrik). Billederne uploades, tilføjes til et "set" med et passende navn, og kan derefter deles til hjemmesiden enten med et link eller direkte som et visuelt galleri. At vise det på hjemmesiden gøres ved at klikke "share" under fremvisningen indeni i flickr og så derefter kopiere de html-koder som står under "embed html" og så indsætte dem som et html-element i hjemmesiden. Der er faktisk ikke så svært, de instruktionsvideo nedenfor.

Video skal enten allerede være på youtube eller skal uploades til vores konto, login oplysninger (brugernavn og kodeord) fås fra webmaster (Ulrik). Derefter kan man klikke på "video" når man tilføjer et nyt element til hjemmesiden, og så indsætte den web-adresse som peger på siden. Videoen vil derefter være direkte tilgængelig fra hjemmesiden.
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved