Formandsskab/kasserer

​Per N. Rasmussen, 61 61 40 55, per@osvn.dk
Lene Borum, 30 27 43 45, lene@osvn.dk

Knud Nyholm Bangsgaard, 23 92 97 18, kasserer@osvn.dk
Kontaktperson for afdelingerne er:

Badminton: Jesper
Fitness: Per/Pia
MTB: Lene
Fodbold: Lene
Golf: Per
Gymnastik:  Lene
Håndbold:  Pia
​Petanque: Lene
E-sport: Pia
Volley:  Jesper

I er velkommen til at tage fat i ovenstående kontaktperson, hvis der er generelle spørgsmål eller I blot har lyst til at snakke smiley - MEN hvis det drejer sig om spørgsmål til den enkelte idræt, så find formanden for idrætten i stedet og få et hurtigt svar.

Kontaktperson til bestyrelsen i henholdsvis ØSVN Hallen og kommende multihal i Vester Nebel er:

Per N Rasmussen og Jesper Ellebæk
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved