Formandsskab/kasserer

​Per N. Rasmussen, 61 61 40 55, per@osvn.dk
Lene Borum, 30 27 43 45, lene@osvn.dk

Kasserer

Bente W. Albertsen, Rønne Alle 12, Vester Nebel, 61 65 01 45, OSVNkasserer@gmail.com
Kontaktperson for afdelingerne er:

Badminton: Jesper
Fitness: Per/Pia
MTB: Lene
Fodbold: Lene
Golf: Per
Gymnastik:  Lene
Håndbold:  Pia
​Petanque: Lene
E-sport: Pia
Volley:  Jesper

Husk at tage fat i jeres kontaktperson, hvis der er spørgsmål eller I blot har lyst til at snakke smiley

Kontaktperson til bestyrelsen i henholdsvis ØSVN Hallen og kommende multihal i Vester Nebel er:

Per N Rasmussen og Jesper Ellebæk
Præsentation af nye struktur, generalforsamling d. 5. februar 2011 (3.8 Mb)