2014-2015

Vi er stort set i mål:

Programmet for den kommende sæson ligger nu klar her på hjemmesiden, hvor DU vil kunne finde næste sæsons program under "træningstider".

Beskrivelser af de enkelte hold finder du under "holdbeskrivelser" eller via link fra "træningstider".

Ligesom denne sæson regner vi med at starte 21 hold op for børn, unge og voksne i alle aldre.

Vi er i fuld gang med at pusle de sidste hjælpeinstruktører på plads til alle holdene - men hovedinstruktørerne er klar og glæder sig allerede til at tage imod jer på holdene
Kender du nogen eller har du selv lyst til at give en hånd, så ring endelig.
(Lene Struck Borum 30 27 43 45)

Vi glæder os til at se nuværende og nye gymnaster til september

Med forbehold for ændringer

SÆSON 2014-2015