Motion

Vi forlænger sæsonen
Vi forventer at kunne starte op med træning igen fra mandag den 10. maj 2021.

Følg med på facebook for de seneste opdateringer

Mix for alle

MIX Volley, er til dem som synes, det er sjovt at spille volleyball. For alle dem som ønsker at lære at spille volleyball, eller som ønsker at genoptage spillet.
Træningen går mest på grundlæggende øvelser med bolden, placeringen på banen og en masse spil over nettet. Der vil være mulighed for at kommer ud og spille kampe, hvis der er stemning for det.

Du finder oplysninger om kontaktperson, sæsonstart, træningstider og -steder her

HUSK tilmelding sker under i menu'en under den enkelte afdeling, hvor der også logges ind.
Herunder kan du blot tjekke din medlemsstatus.