Petanque

Velkommen til Petanque

Petanque afdelingen holder til i klubhuset Bavnehøj i V.Nebel, hvor vi
råder over 8 rigtig gode baner.
I sæsonen fra ca. d. 1. maj og frem til d. 1. november spilles der  Petanque hver torsdag aften fra kl. 19.00, og alle er meget velkommen til at møde frem for at prøve kræfter med Petanque spillet. Reglerne er meget enkle og man skal ikke besidde specielle evner for at kunne begå sig i petanque spillet.

I petanque afdelingen lægger vi meget vægt på det sociale sammenhold -
det skal være sjovt, spændende og inspirerende at være sammen med
andre mennesker, hvorfor vi afholder flere festlige arrangementer i
løbet af sæsonen.

Hvis du ønsker at være med fra starten af næste sæson, så kontakt en
af de personer som står anført under "udvalg".

HUSK tilmelding sker under i menu'en under den enkelte afdeling, hvor der også logges ind.
Herunder kan du blot tjekke din medlemsstatus.