Politikker

PRIVATLIVSPOLITIK

Den 25. maj 2018 træder EUs Persondataforordning i kraft.
I lyset af dette har vi ajourført vores politik om behandling af dine persondata.

I vores privatlivspolitik herunder kan du læse om hvilke oplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.
Privatlivspolitik for ØSVN-IF (0.4 Mb)

SMS – POLITIK

Brugen af sms-tjenesten gennem conventus bliver ”faktureret” til den enkelte afdeling.
(Prisen marts 2015 er 0,35 kr. pr. afsendt sms-besked).

Der skal i hver afdeling være en nøjagtig beskrivelse af, hvem og hvornår der må sende sms-besked gennem conventus.

Beskeder der sendes til ALLE i ØSVN IF (f.eks. klubdage i Sporitgan) bliver faktureret ØSVN IF´s fælleskonto.

SMS-beskeder må IKKE sendes efter klokken 2200.

HUSK tilmelding sker under i menu'en under den enkelte afdeling, hvor der også logges ind.
Herunder kan du blot tjekke din medlemsstatus.