Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening

Oprettelse af kontaktprofil


Trænere og udvalgsmedlemmer som vil kunne arbejde med hold skal være brugere i det administrative system (Conventus). For at blive bruger i det administrative system skal man have en kontakt-profil med navn og adresse. Det letteste er bare at få udvalgsadministratoren til at gøre det for dig. Alternativt kan du få en kontaktprofil ved at tilmelde sig til "Opret kontaktprofil" her nedenfor. Når man har tilmeldt sig vil man modtage en email med brugernavn og kodeord til ens kontakt-profil. Derefter skal man give besked til udvalgsadministratoren som så kan lave en bruger ud fra kontakt-profilen. Du vil derefter modtage en email med dit endelige brugernavn og kodeord, og kan endelig logge ind via http://www.conventus.dk
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold, find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Tjek af medlemsoplysninger:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind herunder og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem, hvis ikke du tidligere har oprettet et login. Tjek. evt. under "medlemsoplysninger" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved | Tlf.: +45 30274345