Øster Starup - Vester Nebel IF
ØSVN-IF » Hjælp til den nye hjemmeside » Oprettelse af kontaktprofil

Oprettelse af kontaktprofil


Trænere og udvalgsmedlemmer som vil kunne arbejde med hold skal være brugere i det administrative system (Conventus). For at blive bruger i det administrative system skal man have en kontakt-profil med navn og adresse. Det letteste er bare at få udvalgsadministratoren til at gøre det for dig. Alternativt kan du få en kontaktprofil ved at tilmelde sig til "Opret kontaktprofil" her nedenfor. Når man har tilmeldt sig vil man modtage en email med brugernavn og kodeord til ens kontakt-profil. Derefter skal man give besked til udvalgsadministratoren som så kan lave en bruger ud fra kontakt-profilen. Du vil derefter modtage en email med dit endelige brugernavn og kodeord, og kan endelig logge ind via http://www.conventus.dk
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved