Dance Fitness - tirsdag v/Kristina

Dance Fitness er din genvej til sved på panden, naturlige endorfiner og højt humør. Det er for dig, der har lyst til at lære simple danseserier til god musik. Du vil blive præsenteret for forskellige genrer, så der er noget for enhver smag.

Jeg har undervist i fitness-dans siden 2010, og glæder mig til at møde dig på holdet!

Kristina

Dance Fitness - torsdag v/Mette

Dancefitness er dans og motion til livsglade latinamerikanske rytmer. Der er både danse hvor du får pulsen op, og danse hvor der er fokus på at få styrket baller, lår og mave mere direkte.

Så kom og ryst, rul og roter det hele i en sjov og svedig time hvor danseglæden tager over, og du helt glemmer at du motionerer :-).

Vi danser med udgangspunkt i følgende stilarter: salsa, reggaeton, bachata, hip hop, cumbia, reggae, afro, jive, cha cha cha, merengue, mambo og samba.

Mette