Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening

Dance Fitness - tirsdag v/Kristina


Dance Fitness er din genvej til sved på panden, naturlige endorfiner og højt humør. Det er for dig, der har lyst til at lære simple danseserier til god musik. Du vil blive præsenteret for forskellige genrer, så der er noget for enhver smag.

Jeg har undervist i fitness-dans siden 2010, og glæder mig til at møde dig på holdet!

Kristina

 

Dance Fitness - onsdag v/Mette


Dancefitness er dans og motion til livsglade latinamerikanske rytmer. Der er både danse hvor du får pulsen op, og danse hvor der er fokus på at få styrket baller, lår og mave mere direkte.

Så kom og ryst, rul og roter det hele i en sjov og svedig time hvor danseglæden tager over, og du helt glemmer at du motionerer :-).

Vi danser med udgangspunkt i følgende stilarter: salsa, reggaeton, bachata, hip hop, cumbia, reggae, afro, jive, cha cha cha, merengue, mambo og samba.

Mette
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved