Holdfitness

Både nye og nuværende medlemmer er MEGET VELKOMMENDE til at komme til en GRATIS prøvetime inden du melder dig til. Du giver blot instruktørern besked om dette inden timens start.

Du skal være mindst 12 år for at deltage på vores hold.

BEMÆRK: NYT NYT NYT !!!

Som noget nyt har vi valgt at lave en samlet betaling for hold - kaldet Hold fitness. Til gengæld kan du herefter frit og kvit vælge de hold du ønsker at deltage på.

NB! Ønsker du også at gøre brug af vores nye Fitnesscenter, er der en særdeles favorabel "pakke løsning" - se mere nedenfor.

Fitnesscenter

Vi glæder os til at se dig i vores helt nye Fitnesscenter, hvor der er mulighed for både at benytte maskiner og vægte.

NB! Ønsker du også at deltage på hold, er der en særdeles favorabel "pakke løsning" - se mere nedenfor.

BEMÆRK - For at kunne tilmelde dig Fitnesscenter skal du:

- være mindst 16 år
- have gennemført GRATIS introduktion til Fitnesscenteret med en af vore instruktører

Klik her for at booke Introduktionstime til Fitnesscenter

Priser pr. kvartal:

Fitnesscenter 475,-
Holdfitness 400,-
Hold + Fitnesscenter 575,-

OBS OBS OBS reducerede priser for den resterende del af 2. kvartal 2021:

Fitnesscenter 160,-
Holdfitness 130,-
Hold + Fitnesscenter 200,-

Privatlivspolitik

I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

Politikker