IDRÆTTER » Fitness » Tilmelding

NYT NYT - Abonnementsordning:

Vi overgår nu fra holdbetaling til abonnements betaling. Dette sker helt automatisk ved tegning af abonnement.
Den største ændring for dig, som medlem er at betalingen nu sker på månedsbasis og at du derfor skal have tilmeldt et gyldigt betalingskort til din medlemskonto.

Ved tegnings af abonnement betales for den løbende måned samt for den kommende måned, hvorfor første betaling er højere end den normale månedsbetaling.
Fornyelse/betaling af abonnement sker d. 3. i hver måned.
Ved tilmelding til abonnement og registrering af betalingskort på din medlemskonto, vil der blive lavet et træk på 0 kr. for at validere at betalingskort er gyldigt.
Træk på betalingskort sker i natlig kørsel.
Første betaling vil være højere end det månedslige abonnement, da der betales for løbende måned + kommende måned. Er der f.eks. 10 dage til næste faste betaling betales der 10 gange dagspris + pris for den kommende måned.
Se mere om tilmelding, ændring i abonnement mm. her: http://www.osvn-if.dk/Abonnement

OBS: Det kan være en fordel at tilmelde sig via PC fremfor mobile-enheder, da vi oplever at der kan være udfordringer med gennemførelse af tilmeling via telefon/tablet.

Abonnementstyper:

Fitnesscenter:

Fri træning i fitnesscenterets åbningstider.

Fitnesscenter - Formiddag:

Dette abonnement er forbeholdt medlemmer, der kan træne i dagtimerne og giver adgang til fitnesscenteret på alle hverdage fra 08.00 til 13.00.
Derudover er der samtidig mulighed for at deltage i Idræt om dagen i ØSVN Hallen hver mandag fra 10.00 til 12.00. Denne aktivitet startes op sammen med de lokale pensionistforeninger i løbet af oktober måned.,

Fitnesscenter og Hold-fitness:

Fri træning i fitnesscenterets åbningstider og adgang til alle holdfitness-tilbud.

Hold-fitness - alle hold:

Adgang til alle holdtræningstilbud.

Hold-fitness - enkelt hold:

Adgang til en fast ugentlig træning på et hold.

Fitnesscenter:

Åbningstider: alle dage fra 05.00 til 23.00
(Formiddagsabonnementer: Hverdage 08 - 13)

BEMÆRK - For at kunne benytte dig af Fitnesscenter skal du:

- være mindst 16 år
- have gennemført GRATIS introduktion til Fitnesscenteret med en af vores instruktører (der udleverer personlig medlemsbrik til dørene)

Klik her for at booke Introduktionstime til Fitnesscenter

Er dette ikke overholdt, anses det for misligholdelse af abonnementet og vi forbeholder os retten til straks at annullere medlemskabet.

Hold-fitness:

Både nye og nuværende medlemmer er MEGET VELKOMNE til at komme til en GRATIS prøvetime inden du melder dig til. Du giver blot instruktøren besked om dette inden timens start.

Bemærk: Du skal være mindst 12 år for at deltage på vores hold.

Der er flere abonnementer, der giver adgang til hold-fitness, alt efter om du ønsker at træne en gang ugentligt på et fast hold, have mulighed for at tilmelde dig alle hold, eller gå "all in" og vælge muligheden for at deltage på alle fitness hold samt benytte fitnesscenter (læs mere om regler for brug af fitnesscenter ovenfor).

Efter at have betalt abonnement bedes du reservere din plads på det/de hold, du ønsker at deltage på. Det er gratis at melde sig på hold, efter abonnement er tilmeldt.

Abonnementstilmelding:

BEMÆRK:
Der kan være problemer med kort af typen "Visa Debit" (Visa Elektron o.l.).
Kontakt din bank for at høre om dit kort er aktiveret til internet handel og abonnements betaling.

Pladsreservation på fitnesshold:

Efter du har valgt abonnement ovenfor kan du reservere din plads på hold herunder

Privatlivspolitik

I vores Privatlivpolitik kan du via nedenstående link læse om, hvilke personoplysninger vi registrerer og hvorfor, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse.

Politikker
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved