Holdinformation

Vi har en masse gode håndboldhold ved ØSVN, og hvis du eller dit barn gerne vil starte
men ikke ved hvilket hold, så tvivl ikke.

U7-U9 kan vi ikke tilbyde, da vi ikke har nogle træner. Så hvis der er en forældre eller andre der gerne vil prøve at være træner for det hold, er I velkommen til at tage kontakt i formanden.

Senior damer kommer til at mangle en holdleder til serie 2 og 3

Nedenfor kan i se hvilke aldre der spiller på hvilket hold

Håndboldafdelingen kan i sæsonen 2019/2020 tilbyde følgende hold

Årgangene er som følge:

• U7 og U9 fra 2014-2012
  • U11 2010 til 2011.
  • U13 2008 til 2009.
  • U15 2006 til 2007
  • U17 2004 til 2005
  • Dame og Herre senior 1999 og tidligere.

Hvornår starter vi op?

• Der vil være opstart uge 34 for U17 og senior
  • Der vil være opstart uge 36 for alle ungdomsholdene

Inde på hvert hold kan i tilmelde jer, og se hvornår der spilles kamp.

Træningen foregår i Øster Starup/Vester Nebel Hallen.

Sæsonen løber fra og med September 2021 til april 2022
Der er således god mulighed for at dyrke håndbold i ØSVN-IF.
Ret til ændringer forbeholdes med hensyn til træningstider m.v. afhængig af antallet af spillere på de enkelte hold.

Opdateret: 11-08-2021

HUSK tilmelding sker under i menu'en under den enkelte afdeling, hvor der også logges ind.
Herunder kan du blot tjekke din medlemsstatus.