Vejledning for almindelige medlemmer

Denne side indeholder vejledning til den nye hjemmeside for almindelige medlemmer som blot deltager i foreningens aktiviteter.
Man kan finde information og tilmelde sig hold vha. menuen ovenfor, ved at klikke på den enkelte afdeling. For at kunne tilmelde sig skal man være registreret som bruger, dette sker automatisk første gang man tilmelder sig et hold. Husk at den samme bruger og kodeord skal anvendes igen næste gang man skal tilmelde sig til en aktivitet. For at kunne rette i sin profil skal man bruge Conventus (samme bruger og kodeord).