Øster Starup - Vester Nebel IF
ØSVN-IF » Hjælp til den nye hjemmeside » Vejledning for almindelige medlemmer

Vejledning for almindelige medlemmer


Denne side indeholder vejledning til den nye hjemmeside for almindelige medlemmer som blot deltager i foreningens aktiviteter.
Man kan finde information og tilmelde sig hold vha. menuen ovenfor, ved at klikke på den enkelte afdeling. For at kunne tilmelde sig skal man være registreret som bruger, dette sker automatisk første gang man tilmelder sig et hold. Husk at den samme bruger og kodeord skal anvendes igen næste gang man skal tilmelde sig til en aktivitet. For at kunne rette i sin profil skal man bruge Conventus (samme bruger og kodeord).
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved