Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Fitness » Hold-Fitness » Bokse Fitness

Bokse Fitness


Fitboxing er en træningsform, som bygger på mange af de traditionelle principper inden for boksning, dog er fokus mere rettet mod at opbygge kroppen end at fokusere på forskellige bokseteknikker og sparring.

Træningen er et samspil mellem instruktøren og dig. Det er derfor vigtigt, at du er motiveret og har lyst til at tage imod de udfordringer som kan komme. Dermed får du mest muligt ud af træningen. Træningen er yderst varieret, og du kommer aldrig til at kede dig!

Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved