Øster Starup - Vester Nebel IF
ØSVN-IF » Børneattester

Børneattester


BØRNEATTESTER HENTES ELEKTRONISK

For at forebygge pædofili har foreninger pligt til at indhente børneattester, når der indgåes aftaler med trænere/instruktører og andre med lederansvar for børn og unge under 15 år.

ØSVN-IF indhenter derfor børneattester for alle vores trænere/ledere/instruktører mv. over 15 år,  som har med børn under 15 år at gøre

Det er nu blevet muligt elektronisk at hente børneattester.

De enkelte afdelinger sørger for at indhente Navn og CPR.nr på deres trænere/instruktører, hvorefter formandskabet sørge for at rekvirere børneattesten elektronisk. Den enkelte træner/instruktør modtager brev fra Rigspolitiet pr. digital post, som de bedes godkende med NemId

Læs mere om elektronisk indhentning af børneattest:
Klik her
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved