Cirkel Workout

Cirkel Workout eller Cirkel træning er en intensiv træningsform, der kombinerer styrke og konditionstræning, hvor vi træner alle muskelgrupper.

Øvelserne varierer fra gang til gang, og der anvendes både kropsvægt og vægtudstyr.

Intensiteten kan til dels styres af den enkelte deltager

Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem, hvis ikke du tidligere har oprettet et login. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved