Velkommen til ØSVN Fitness

I Fitnessudvalget arbejder vi på at følge med trenden og dermed kunne tilbyde vores medlemmer en bred vifte af forskellige fitness-tilbud.

Fitness startede med blot en enkelt aktivitet, der nu er blevet udvidet til en vifte af mere end 8 forskellige aktiviteter for unge og voksne mellem 8 og 88 år. Vi forsøger med vores tilbud at være fleksible og tilpasse os efterspørgslen efter fleksibel træning. Skulle du have ønsker til hold, er du velkommen til at kontakte os eller den instruktør du plejer at træne ved.

Træningsstedet er placeret i fitness lokalet i ØSVN hallen, eller i lokalområdet.

Vi glæder os til at møde jer!

ØSVN FITNESS

STEDET HVOR ALMINDELIGE MENNESKER MØDES LOKALT.

KOM I FORM 2020 - alle kan være med

7 GANGE (FRA D. 11.5-29.6 (MINUS 2. PINSEDAG) og
3 GANGE I AUGUST (D. 10.8-24.8)

HVER MANDAG KL. 18.30-19.45

MØDESTED: SPORTSPLADSEN (BAVNEHØJ 175)

INSTRUKTØRER: HENRIETTE MOLBO OG LENE BORUM

PRIS: 250 kr.

TILMELDING: KLIK HER

Info:

Endelig er der givet grønt lys for, at vi med hensyntagen til de udstedte retningslinjer ift. COVID19, må starte op med en ny og revideret type "KOM I FORM".

Holdet er for dig, som har brug for at komme i gang med at motionere sammen med andre (højst 9 på et hold), og som har lyst til at få sved på panden.
Konceptet er i år sammensat på følgende måde (især for at overholde de retningslinjer, som på nuværende tidspunkt er gældende):

Vi mødes på sportspladsen i Vester Nebel kl. 18.30 til let fælles opvarmning. Her er god plads til at inddele os i mindre hold, så vi kan overholde de udstedte retningslinjer (højst 10 personer samlet).

Efter en fælles opvarmning med afstand og ingen direkte fysisk kontakt går/lunter vi en tur rundt (vi bevæger os rundt i byen, 4 km) og kommer til henholdsvis Randi’s Skov og udeområdet ved Vester Nebel Skole, hvor vi vil sørge for at:

- føre jer gennem et eventyr af yoga-øvelser
- og lette styrkeøvelser som alle ville kunne være med til uanset niveau.

Der er ikke brug for måtte eller andet liggeunderlag.
Al træning vil foregå udendørs – der findes ikke dårligt vejr 😊

Vi glæder os til at se jer.

Yoga i Vester Nebel

Vil du træne smidighed, fleksibilitet og nærvær for både krop og sjæl, så er er yoga måske noget for dig.
ØSVN Fitness har yoga hold lige på dit dørtrin i Vester Nebel, som gør det nemt for dig at træne.
Yoga torsdage 18.30-19.45 på V. Nebel skole - Fleksibel træning!
Tilmelding flere hold - fra uge 40 2019
Fra 1. oktober 2019 ophører gang-til-gang betalingen via Mobilepay.
Til gengæld er det stadig super billigt at træne i ØSVN Fitness:
1 hold om ugen til kun 295 kr per kvartal.
Ubegrænset antal hold om ugen til kun 395 kr. per kvartal.

Med fast tilmelding kan vores dygtige instruktører lave endnu bedre træningsplaner så du får mest muligt ud af din træning!
Når du tilmelder dig flere hold skal du blot vælge det hold der hedder "Fitness flere hold om ugen" og sende en mail til fitness@osvn.dk og oplyse hvilke hold du ønsker at deltage i fast.

Udendørs træning starter op!!

Nu åbner Danmark lige så stille op, og med det muligheden for at tilbyde hold-træning igen, dog alt sammen udendørs uanset vejret, og uden det udstyr vi evt. er vant til at bruge, men det skal nok blive hårdt og sjovt alligevel. wink

Vi følger naturligvis regeringens og sundhedsmyndighedernes regler og anbefalinger, derfor vil der kun være 10 personer på hvert hold (inkl. instruktør), og behørig afstand mellem deltagerne.
Pas på jer selv og hinanden, også når vi træner.

Se programmet nedenfor hvilke hold vi tilbyder frem til sommerferien, og evt. lidt længere frem.

ØSVN-Fitness 04.05.2020

Hold og tider uge 19-27 2020 - HUSK ALLE HOLD ER UDENDØRS UANSET VEJR