Øster Starup - Vester Nebel IF
ØSVN-IF » Hjælp til den nye hjemmeside

Hjælp til den nye hjemmeside


Overblik

Den nye hjemmeside gør det muligt for foreningens medlemmer at se information fra foreningen, tilmelde sig til hold, og redigere sine informationer. Trænere kan bruge hjemmesiden til at sende beskeder til deres hold, som administreres af udvalgsmedlemmerne fra de enkelte afdelinger. Hjemmesiden består af to dele: forsiden (som du anvender nu) og det administrative system Conventus. Alle begreber i systemet er forklaret i ordbogen.


Almindelige medlemmer af foreningen

Man kan finde information og tilmelde sig hold vha. menuen ovenfor, ved at klikke på den enkelte afdeling. For at kunne tilmelde sig skal man være registreret som bruger, dette sker automatisk første gang man tilmelder sig et hold. For at kunne rette i sin profil skal man bruge Conventus.


Trænere

For at administrere hold, kalender, mødetider osv. kræves et specielt brugernavn til Conventus som skal oprettes af et medlem af udvalget for den pågældende afdeling. Se hvordan man får det gjort på siden med vejledninger for trænere.


Udvalgsmedlemmer

En del af indholdet på hjemmesiden samt alt det administrative arbejde kan styres af udvalgsmedlemmer gennem Conventus, f.eks. oprettelse af hold og tilknyttelse af trænere til hold. Hvert udvalg har desuden en udvalgsadministrator som kan give udvalgsmedlemmer adgang til Conventus,  se hvordan det gøres på siden med vejledninger for udvalgsmedlemmer


Webansvarlige (indholdsforfattere)

For at redigere hjemmesiden kræves et specielt login via www.gominisite.dk, brugernavn og password fås fra udvalgsadministratoren eller webmaster, læs detaljeret vejledning for webansvarlige. Den enkelte afdeling bliver oprettet på den nye hjemmeside efterhånden som der tilknyttes en udvalgsadministrator. Kontakt webmaster (se nedenfor) for at få din afdeling oprettet og blive udvalgsadministrator.

Webmaster er: Ulrik Pagh Schultz, ups@mmmi.sdu.dk
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved