Øster Starup - Vester Nebel IF
ØSVN-IF » Foreningen » Referater bestyrelsesmøder

Referater bestyrelsesmøder


Fællesskab, sammenhold, frivillighed og ildsjæle ...

så vinder man DM i foreningsudvikling:


TILLYKKE TIL OS ALLE


Ifølge juryen lyser ØSVN IF op som et fyrtårn, der har sat skub i udviklingen, blandt andet ved at etablere en multibane og outdoor fitness.

- Som fyrtårn har ØSVN IF all round fokus på foreningsudvikling og mange jern i ilden. Foreningen tager sin vision alvorligt. På sigt vil de tiltrække 75 procent af lokalområdets borgere som medlemmer, siger jurymedlem Dorthe With i en pressemeddelelse

En forening i udvikling ...

Artikel i JP den 28. maj 2013
Resultat af borgerundersøgelsen (0.6 Mb)
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved