IDRÆTTER » Badminton » Stævner
Stævneinformation

Vi vil gerne tilbyde vores unge spillere at de kan komme ud at spille nogle kampe. 
Klubbens ungdomsspillere kan deltage i en række åbne stævner i regionen - ja, i hele Danmark. Klubben har lagt en række forslag ud i stævnekalenderen, der foregår her i regionen dvs. DGI Sydøstjylland;se listen herunder.
 
 
Desuden afvikles en masse åbne stævne arrangeret af lokale klubber heriblandt ØSVNIF, der afholdes den sidste weekend i februar. Husk at reservere denne weekend!

At det er et åbent stævne betyder også at de er point-givende. Det er til åbne stævner man har mulighed for at "rykke op" - altså flytte fra D-rækken (som alle starter i), og op i C-rækken, for at "slutte" i Elite rækken hvis man er rigtig god. ”Se mere information om regler her”. Vores trænere har ikke nogen forpligtigelse til at tage med ud til alle stævner, så derfor opfordrer vi forældrene til at bakke op om de børn der gerne vil ud at spille kamp. 

Foruden ovennævnte stævner har du mulighed for at se alle stævner der udbydes for DGI klubber på følgende Link til DGI stævneoversigt. 

 
Afhængig af hvad de forskellige klubber giver af informationer, kan man på nedenstående links bl.a. se stævneinvitationer og stævneprogrammer.
 
Tilmelding til stævner

 
 

Som noget kan vi nu tilbyde informationer og stævnetilmelding på Facbook gruppen ØSVN IF - Badminton
 

Det kan dog stadig ses her på siden også.

Betaling foregår online via hjemmesiden her 
 
ØSVN, badminton sørger for at tilmelde jeres børn via badmintonpeople. Spørgsmål kan altid rettes til trænerne, til badminton@osvn.dk eller send en sms til 4157 4170
 
 
 
 
Tilskud
 
ØSVN,badminton giver tilskud til stævnegebyret på ca 50%
 


Øster Starup Vester Nebel Idrætsforening - Nørresø Allé 112, Vester Nebel, 6040 Egtved - CVR 50665011