Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Håndbold » Aktiviteter » Trænerkursus for ungdom

Trænerkursus for ungdom den 11/11-2019


Den 11/11-2019 blev der afholdt trænerkursus for trænerne, der har ungdomsholdene.
Der kom en instruktør fra DGI, som skulle vise nogle forskellig øvelser både for spillerne og målmand. Det hele forgik med et bold i hånden.

U13 og U15 var med for at give en hjælpene hånd, så der var nogle at træne og nogle af trænerne var også med som spille, for at prøve øvelserne på egen krop.

Der blev grinet meget af holdkammeraterne og ikke mindste af sig selv. Der var en rigtig god stemming og jeg tror at alle fik en masse med hjem, både som træner og som spiller.

Tak til Daniel og Trine fra DGI som var ude for undervise.

Billederne på siden viser nogle af øvelserne og ikke mindst hvor sjov de havde det.
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved