Trænerkursus for ungdom den 11/11-2019

Den 11/11-2019 blev der afholdt trænerkursus for trænerne, der har ungdomsholdene.
Der kom en instruktør fra DGI, som skulle vise nogle forskellig øvelser både for spillerne og målmand. Det hele forgik med et bold i hånden.

U13 og U15 var med for at give en hjælpene hånd, så der var nogle at træne og nogle af trænerne var også med som spille, for at prøve øvelserne på egen krop.

Der blev grinet meget af holdkammeraterne og ikke mindste af sig selv. Der var en rigtig god stemming og jeg tror at alle fik en masse med hjem, både som træner og som spiller.

Tak til Daniel og Trine fra DGI som var ude for undervise.

Billederne på siden viser nogle af øvelserne og ikke mindst hvor sjov de havde det.