IDRÆTTER » Fodbold » Traeningstider

Træningstider -  Vinter - Indendørs

Hold Årgang Træningstid Sted Trænere
U7 -U8 drenge 2016+17 Lørdag 09-10 ØSVN Hallen - Øster starup Christian Nørskov, Mads Frees Clausen, Michael Kronvald Skipper, Jesper Gartner Bang, Morten Gantriis Sørensen, Alex Hørlyck og Christina Kjær Christophersen
U10-U11 Drenge   Lørdag 10-11.15 ØSVN Hallen - Øster starup Christian Henry Rasmussen, Per Bikegaard Jensen og  Michael Munch
U10-U12 Piger 2015 Lørdag 11.15-12.30 ØSVN Hallen - Øster starup Henrik Østergaard Jensen og Henriette Nielsen
Senior   Fredag 17.30-19.30 ØSVN Hallen - Øster starup Nicklaes Ruus Häuser, Mads-Emil Ladekjær-Mikkelsen og Kasper Helt
U13-U19 (FC Kolding Nord) 2006 - 2011 Se www.fckoldingnord.dk

Du kan tilmelde holdene på denne side > Tilmeldingsside

Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved