Øster Starup - Vester Nebel IF
AKTIVITETER PÅ TVÆRS » Udviklingsprojekter på Facebook

Udviklingsprojekter på Facebook


I forbindelse med at verdens største cykel-løb Tour De France kommer til Danmark og blandt andet cykler igennem både Gravens, Ågård og Vester Nebel er ØSVN IF en lile del af et stort stykke frivilligt arbejde, som lægger i at planlægge dagen i begge sogne. 
Der er både en arbejdsgruppe i Øster Starup Sogn, som er i fuld gang med at give borgerne en kæmpe oplevelse i Vejle Kommune
og en anden  arbejdsgruppe i Vester Nebel Sogn, som forsøger at gøre det samme for borgerne i Kolding Kommune.

Et tiltag i Vester Nebel Sogn er muligheden for at købe en TourDeFrance t-shirt, som kan bestilles ved at benytte nedenstående link smiley
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved