Vi forlænger sæsonen og starter træning op igen fra mandag den 26. april 2021

Ungdomsvolley henvender sig til børn/unge fra 8. klasse til 18 år.

Her spiller vi på stor bane og efter samme regler som ved voksen volley.

Er man tilmeldt Kids- og Teenvolley og træner ungdomsvolley om torsdagen, kan man komme og træne gratis sammen med os om mandagen.

Vi forsøger at deltage i enkelte stævner i løbet af sæsonen, men tyngden i stævner for denne aldersklasse ligger i Kids- og Teenvolley.

Vi træner mandag kl. 18:00 - 19:30
Øster Starup - Vester Nebel hallen,
Starupvej 45,
Øster Starup