Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Håndbold

Håndbold


Velkommen til sæson
2023/24 I ØSVN-IF

 
Håndbold for alle aldre og niveauer


 

OBS, OBS, OBS!


Kære Alle

Håndboldafdelingen i ØSVN IF har brug for hjælp!!!

Vores nuværende håndboldudvalg har valgt at gå af, efter mange år på posten.

Der er brug for et nyt håndboldudvalg, som kan hjælpe med at få håndboldafdelingen til at fungere med de praktiske opgaver og være med til at skabe en fremtid for håndbold i ØSVN IF.

På ungdomssiden er der vækst af spillere, da der i år er startet U7, U9 og U11 samt om lidt "trille trolle" (2-4 (5) årige).

Nuværende håndboldudvalg vil være behjælpelige i en overgang. Vi trænere hjælper også gerne til og står til rådighed, men ønsker at fokusere på træning af vores ungdomshold. Alle er velkommen i håndholdudvalget, om du er nuværende- eller tidligere håndboldspiller, ung eller gammel, forældre til vores dejlige ungdom eller blot har lyst til at lave foreningsarbejde.

Der er behov for 4-6 personer til håndboldudvalget, som vil varetage opgaver som fx. kampfordeling, kontakt til kredsen, håndboldforbund og trænere, indkøb, udarbejde budget, hjemmeside, mm. Derudover vil der være behov for at nedsætte en "aktivitetetsgruppe", som vil hjælpe udvalget med adhoc opgaver, så arbejdsbyrden fordeles ud over flere og vi løfter opgaverne i flok.

Der afholdes informationsmøde onsdag d. 7. Februar fra kl. 17.30 til 18.00 i ØSVN hallens cafeteria.

Alle er velkommen til at deltage og kan man ikke, men er interesseret, så giv blot en af trænerne besked.

Vi håber, at så mange som muligt vil møde op og være med til at bakke op, så vi kan få etableret et nyt håndboldudvalg.

På forhånd tak.

Håndbold træner teamet

Ulla, Anita, Nanna, Søren

 

 

 

Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | Nørresø Allé 112 | 6040 Egtved