IDRÆTTER » Fodbold » Kamplederliste

Kamplederliste


I forbindelse med stævne og kampe i børnerækkerne er der behov for en dommer/kampleder. Som udgangspunkt er det hjemmeholdtræneren, som sørger for tilstedeværelse af en kampleder.

En kampleder kan man med fordel søge iblandt forældrekredsen.

En kampleder vil ofte have behov for en kort introduktion til kampen – eksempel oplysning om startstidspunkt, kampens længde og eventuelle andre forhold der er gældende for kampen. En fløjte kan lånes – de ligger i materiale skabet på kontoret.

Nedenstående personer har stillet sig til rådighed for at dømme kampe i børnerækkerne og såfremt du har et behov for hjælp – så ret en henvendelse til dem. Introducer dig selv og oplys om tidspunkt, varighed og aldergruppe. Spørg om hjælpen og accepter et eventuelt nej tak.

Efter overstået kampleder funktion er der en øl eller vand i klubhuset – som en lille tak for hjælpen:


Christian “Pelle” Bach Jeppesen  (helst 7 mands)
tlf. 20 24 99 68
e-mail: bachisme@hotmail.com
 
Brian Dreier
tlf. 60 40 14 84
e-mail: mr.dreier@gmail.com
 
Carsten Hansen
tlf. 21 69 26 96

Casper Lund
tlf. 40 80 01 39

Michael Borum
tlf. 29 34 54 76
e-mail:  borum112@gmail.com

Per Klitte
tlf. 30 82 50 18
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved