IDRÆTTER » Fodbold » Kamplederliste

Kampleder liste.

I forbindelse med stævne og kampe i børnerækkerne er der behov for en dommer/kampleder. Som udgangspunkt er det hjemmeholdtræneren, som sørger for tilstedeværelse af en kampleder.

En kampleder kan man med fordel søge iblandt forældrekredsen.

En kampleder vil ofte have behov for en kort introduktion til kampen – eksempel oplysning om startstidspunkt, kampens længde og eventuelle andre forhold der er gældende for kampen. En fløjte kan lånes – de ligger i materiale skabet på kontoret.

Nedenstående personer har stillet sig til rådighed for at dømme kampe i børnerækkerne og såfremt du har et behov for hjælp – så ret en henvendelse til dem. Introducer dig selv og oplys om tidspunkt, varighed og aldergruppe. Spørg om hjælpen og accepter et eventuelt nej tak.

Efter overstået kampleder funktion er der en øl eller vand i klubhuset – som en lille tak for hjælpen:

Christian “Pelle” Bach Jeppesen  (helst 7 mands)
tlf. 20 24 99 68
e-mail: bachisme@hotmail.com

Brian Dreier
tlf. 60 40 14 84
e-mail: mr.dreier@gmail.com

Carsten Hansen
tlf. 21 69 26 96

Casper Lund
tlf. 40 80 01 39

Michael Borum